Apa mineralaAre apa minerală un impact negativ asupra sănătăţii noastre? Dacă nu, cât de multă putem consuma pentru a fi în siguranţă? Una peste alta, nu există un studiu clar cu privire la impactul negativ pe care ar putea să-l aibă consumul de apă minerală asupra sănătăţii noastre.

 

 



Dificultatea ar putea veni odată cu consumul excesiv de cola sau alte băuturi carbogazoase, deoarece zahărul din varietăţile îndulcite ridică într-adevăr probleme.

Dacă o persoană suferă de sindrom de colon iritabil, dioxidul de carbon adăugat poate determina apariţia durerilor datorate balonării.

Este adevărat că apa carbogazoasă este puţin mai acidă decât apa plată datorită acidului carbonic, dar acest acid se descompune în dioxid de carbon şi apă şi este mult mai puţin acid decât acidul din stomac.

Eu, deşi beau sifon ieftin în fiecare zi, în afară de râgâitul inevitabil nu am avut nici un fel de simptom neplăcut sau alte reacţii nedorite. Nu există nicio documentaţie serioasă în literatură privitoare la utilizarea apei minerale, prin urmare sfatul meu este să continuăm să o consumăm.



Traducere de Ecaterina Pavel după is-drinking-carbonated-water-bad-for-you-if-not-how-much-is-safe, cu acordul editorului.


Write comments...
symbols left.
Ești vizitator ( Sign Up ? )
ori postează ca „vizitator”
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.