Dr OzDr. Oz este dat în judecată. Nu pentru că oferă informaţii stupide despre suplimente „naturale” pentru slăbit. Nici pentru că face reclamă fără ruşine „Kitului homeopatic al doctorului Oz”. Nici pentru că l-a avut ca oaspete în show-ul său pe lunaticul Joe Mercola.

 

 

 

 

Nici pentru că a avut invitaţi ce susţin că pot comunica cu morţii. Ci pentru că a vorbit despre îmbunătăţirea somnului la persoanele ce poartă şosete umplute cu orez nefiert şi încălzit.

Se vede treaba că Oz este de părere că e mai bine să porţi şosete umplute cu orez încălzit la cuptorul cu microunde timp de 20 de minute decât să numeri oi. Nu a uitat însă să atragă atenţia asupra faptului că orezul nu trebuie să fie prea fierbinte.

Se pare însă că un bărbat din New Jersey nu a fost suficient de grijuliu şi s-a ales cu arsuri de gradul trei. El este cel care l-a dat în judecată. Sună a nebunie. Ce fel de om trebuie să fii ca să porţi şosete incandescente? Unul care suferă de neuropatie diabetică şi deci sensibilitate diminuată la nivelul picioarelor! Victima susţine că Dr. Oz ar fi trebuit să sublinieze faptul că „tratamentul” cu orez încălzit nu este potrivit pentru diabetici. Dar oare nu ar fi normal ca cineva care ştie că suferă de sensibilitate diminuată să fie extrem de precaut înainte de a aplica orice material fierbinte pe picioarele sale?

Altă întrebare. Unde a fost publicat studiul care vorbeşte despre îmbunătăţirea somnului datorită şosetelor încălzite? Nu este de găsit. Mărturii anecdotice de la naturopaţi? Cu duiumul. Ei promovează oricum tot felul de „terapii cu şosete”. Nu sunt de găsit nici studiile avizate de experţi. Iată un sfat pentru dr. Oz: termină cu prostiile!

Traducere de Brânduşa Băcilă după put-a-sock-in-it-dr-oz

Write comments...
symbols left.
Ești vizitator ( Sign Up ? )
ori postează ca „vizitator”
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.