ÎncredereUn studiu apărut în Social Psychological & Personality Science în ianuarie acest an concluzionează, în urma efectuării unor experimente, că cei care au un sens în viaţă sunt percepuţi ca fiind mai atrăgători de interlocutori. Mai multe detalii în continuare.

 

 

Ai sentimentul că nu eşti suficient de atractiv(ă)? Ai vrea ca oamenii să te aleagă, să te placă, să te caute mai mult? Întreabă-te care e sensul vieţii tale, lucrează la el,  iar apoi comunică-l celorlalţi – nu doar prin cuvinte, ci prin ceea ce faci în fiecare zi!

A avea un sens clar al vieţii şi a-l comunica celor cu care intri în interacţiune te face mult mai atractiv(ă).

Este concluzia unui studiu american abia apărut:

 

Încredere

Încredere
credit: lordeeas.deviantart.com

Dacă ai – şi comunici, prin ce spui şi ce faci – un sens clar al vieţii, ai şanse mai mari ca ceilalţi să te aprecieze ca pe un partener de conversaţie de dorit sau chiar ca pe un potenţial prieten.

Sensul vieţii exercită o forţă de atracţie mai mare decât oricare dintre factorii despre care credem că exercită atracţie: un nivel ridicat al stimei de sine, a fi fericit(ă), a fi extravertit(ă), ori a fi o prezenţă plăcută, agreabilă.

Sensul vieţii “bate” chiar şi atracţia fizică: dacă atracţia fizică pe care o simte celălalt pentru tine se situează sub medie, ai totuşi şanse mari să îl (o) atragi dacă ştii să îi comunici că ai un sens al vieţii puternic.

Aşadar: lucrează serios la sensul vieţii tale!

 

 

 

Blogul autoarei poate fi accesat la adresa ElisabetaStănciulescu.ro.

Write comments...
symbols left.
Ești vizitator ( Sign Up ? )
ori postează ca „vizitator”
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.