Mic dejunUn studiu realizat asupra a 3000 de japonezi a dezvăluit faptul că cei care iau arareori micul dejun cu familia îşi încep în general viaţa sexuală cu un an şi jumătate mai devreme decât media naţională. Să îl luăm în serios? Vorbim de ştiinţă ori nu în acest caz?

 

 

 

Studiul, care a fost solicitat de un grup ce încearcă să prevină sarcinile nedorite la adolescente, susţine că adolescenţii care nu iau micul dejun cu cei dragi ar putea avea vieţi de familie nefericite. Acesta este poate unul dintre motivele pentru care ei tind să-şi piardă virginitatea, în medie, la 17 ani şi jumătate. Vârsta medie la care japonezii îşi pierd virginitatea este cea de 19 ani.

Conform lui Kunio Kitamura, cercetătorul şef din cadrul acestui studiu realizat de către Asociaţia de Planning Familial din Japonia, a spus:

„Cei care sunt nemulţumiţi de părinţii lor – de exemplu, pentru că nu le prepară micul dejun – pot tinde să găsească în sex o cale de a-şi elibera frustrările.”


Deci aminteşte-ţi, dacă nu vrei ca adolescentul tău de 17,5 ani să facă sex, ai face bine să te trezeşti devreme şi să-i faci micul dejun.

Kitamura este de asemenea dispus să admită faptul că ar putea exista şi un alt motiv în spatele acestei legături dintre sex şi lipsa micului dejun. Adolescenţii care stau un timp îndelungat prin hoteluri tind să se întoarcă acasă atât de târziu încât ratează micul dejun.

Încă un studiu minunat adus dumneavoastră de către pseudoştiinţă!


Sursa: AFP.

 

 

Articolul reprezintă traducerea articolului If You Want to Have Sex, Don’t Eat Breakfast with Your Family, publicat de io9.com.
Traducere: Ana Cristina Dumitrache

Write comments...
symbols left.
Ești vizitator ( Sign Up ? )
ori postează ca „vizitator”
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.