Galeria Senso s-a redeschis pe 7 aprilie, după o lungă absenţă, timp în care s-au desfășurat lucrări de  modernizare și extindere a spaţiului expoziţional. În demersul de a sprijini și promova arta contemporană de calitate, galeria a ales să găzduiască cu ocazia inaugurării,  expoziţia internaţională de pictură și sculptură "Poduri Europene", aflată  la cea de a XI-a ediţie, organizată de  Fundaţia Fildas Art, Asociaţia Femeilor Creatoare de Artă Plastică din România și programul Catena pentru artă.

EvoluţieVă invităm să vedeţi, mai jos, trei lucrări realizate de Simona Pascale. Tema lucrărilor este: Omul, semn şi simbol în pictura contemporană, fiind intitulate: Evoluţie, Corpul uman şi Drumul vieţii. Lucrările sunt făcute în ulei, pe pânză, folosind tehnica mixtă.

FractaliVernisajul expoziţiei Poduri Europene a avut loc chiar în ziua de 8 martie la Căminul Artei, aducând un omagiu în plus atât artistelor plastice, cât şi organizatoarelor care ne-au invitat în această zi specială să rememorăm briza mării într-un spaţiu al creaţiei, reflecţiei şi visării.

Gânduri de navigatorVă invităm să vedeţi, mai jos, trei lucrări realizate de Liliana Botez (Tocariu). Tema lucrărilor este marea, acestea fiind intitulate: gânduri de navigator (portret), sublimul naval (peisaj) şi tripticul corabia intre semn și semnificații

Costumele reginelorContinuăm incursiunea în lumea artei autohtone contemporane prezentându-vă 3 dintre lucrările Dianei Georgiana Dumitraşcu (Ibănescu), lucrări prezentate în cadrul examenului de licenţă cu tema: "O femeie, o rochie, o viaţă".

PersonajInaugurăm cu acest articol o nouă secţiune a site-ului, dedicată artei. Şi începem prin a vă prezenta o parte din lucrările pictorului Macarie Crenguţa Corina. În fapt este vorba despre trei lucrări, intitulate: Personaj, Creatorul şi arta sa şi Sunet.


 Ar fi util dacă ne-ai sprijini cu o donație!
Donează
prin PayPal ori
Patron


Contact
| T&C | © 2021 Scientia.ro