Spune-ți opinia!

Galeria Senso s-a redeschis pe 7 aprilie, după o lungă absenţă, timp în care s-au desfășurat lucrări de  modernizare și extindere a spaţiului expoziţional. În demersul de a sprijini și promova arta contemporană de calitate, galeria a ales să găzduiască cu ocazia inaugurării,  expoziţia internaţională de pictură și sculptură "Poduri Europene", aflată  la cea de a XI-a ediţie, organizată de  Fundaţia Fildas Art, Asociaţia Femeilor Creatoare de Artă Plastică din România și programul Catena pentru artă.

Spune-ți opinia!

EvoluţieVă invităm să vedeţi, mai jos, trei lucrări realizate de Simona Pascale. Tema lucrărilor este: Omul, semn şi simbol în pictura contemporană, fiind intitulate: Evoluţie, Corpul uman şi Drumul vieţii. Lucrările sunt făcute în ulei, pe pânză, folosind tehnica mixtă.

Spune-ți opinia!

FractaliVernisajul expoziţiei Poduri Europene a avut loc chiar în ziua de 8 martie la Căminul Artei, aducând un omagiu în plus atât artistelor plastice, cât şi organizatoarelor care ne-au invitat în această zi specială să rememorăm briza mării într-un spaţiu al creaţiei, reflecţiei şi visării.

Spune-ți opinia!

Gânduri de navigatorVă invităm să vedeţi, mai jos, trei lucrări realizate de Liliana Botez (Tocariu). Tema lucrărilor este marea, acestea fiind intitulate: gânduri de navigator (portret), sublimul naval (peisaj) şi tripticul corabia intre semn și semnificații

Spune-ți opinia!

Costumele reginelorContinuăm incursiunea în lumea artei autohtone contemporane prezentându-vă 3 dintre lucrările Dianei Georgiana Dumitraşcu (Ibănescu), lucrări prezentate în cadrul examenului de licenţă cu tema: "O femeie, o rochie, o viaţă".

Spune-ți opinia!

PersonajInaugurăm cu acest articol o nouă secţiune a site-ului, dedicată artei. Şi începem prin a vă prezenta o parte din lucrările pictorului Macarie Crenguţa Corina. În fapt este vorba despre trei lucrări, intitulate: Personaj, Creatorul şi arta sa şi Sunet.


 SUSȚINE SCIENTIA!
Donează
prin PayPal


Contact
| T&C | © 2021 Scientia.ro