Compoziția chimică și valoarea nutritivă a cartofului alb, a cartofului dulce și a cartofului roșu:

CARTOFUL ALB vs CARTOFUL DULCE vs CARTOFUL ROȘU

¤ Cantitatea: 100 g
¤ Calorii: 93,4 / calorii din grăsimi: 1,2 vs 90,6 / calorii din grăsimi: 1,3 vs 88,6 / calorii din grăsimi: 1,3
¤ Total grăsimi: 0,1 g
    :: grăsimi saturate: 0 g
    :: grăsimi trans: 0 g
    :: grăsimi polinesaturate: 0,1 g
    :: grăsimi mononesaturate: 0 g
¤ Colesterol: 0 mg
¤ Sodiu: 9,9 mg vs 36,1 mg vs 12 mg
¤ Potasiu: 537,1 mg vs 477 mg vs 542,8 mg
¤ Total carbohidrați: 21,5 g vs 21,1 g vs 19,6 g
    :: fibre: 2,2 g vs 3,3 g vs 1,8 g
    :: zaharuri: 1,2 g vs 6,5 g vs 1,4 g
¤ Proteine: 2,5 g vs 2 g vs 2,3 g
¤ Asigură: 16,2% din necesarul zilnic de vitamina C vs asigură: 32,6% din necesarul zilnic de vitamina C și 385,4% din necesarul de vitamina A vs asigură: 21% din necesarul zilnic de vitamina C.

90 de KCal se „ard” în: 25 minute de mers alert, 9 minute de alergat și 13 minute de mers pe bicicletă.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Ești „vizitator” ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 



Dacă găsești util site-ul, ne poți ajuta cu o donație!
Donează
prin PayPal ori
Patron


Contact
| T&C | © 2021 Scientia.ro