Time and dateÎncepând de astăzi, Scientia vă propune o nouă serie, dedicată prezentării pe scurt a unui site ce ni s-a părut interesant, dar care este mai puţin cunoscut. Astăzi, primul site, timeanddate.com. Pentru detalii referitoare la ce veţi găsi pe acest site, citiţi mai departe.

 

 

 

Unele statistici ne spun că internetul cuprinde zeci de milioane de website-uri. Cu toate acestea, utilizatorul obişnuit cu greu vizitează mai mult de 100. Şi mai interesant este faptul că foarte rar îndrăznim să explorăm acest imens spaţiu al internetului.


Time and Date este un site în limba engleză ce oferă vizitatorilor informaţii despre măsurarea timpului şi despre calendare, precum şi o serie de aplicaţii ce include: o hartă cu zonele de zi şi de noapte, un instrument pentru calculul eclipselor de soare sau de lună, precum şi diverse aplicaţii pentru calendare personalizate sau calcule astronomice.

Utile: aici puteţi găsi numeroase informaţii folositoare despre principalele oraşe de pe glob, zonele de fus orar, starea vremii sau schimbarea anotimpurilor.Info oraşe glob

http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=49

 

Curiozităţi: dacă vreţi să aflaţi când veţi împlini 1 miliard de secunde sau 5 mii de săptămâni, site-ul oferă o aplicaţie interesantă.

 

Calcule date

http://www.timeanddate.com/date/birthday.htmlCuriozităţi: pe site poate fi găsită şi o hartă cu poziţiile în timp real ale soarelui şi lunii, reprezentând zonele de zi şi de noapte.Hartă zi noapte


http://www.timeanddate.com/worldclock/sunearth.html


Informaţii:
la capitolul informaţii şi curiozităţi, site-ul ne mai prezintă şi diverse sărbători sau evenimente pentru zilele din calendar.

 

Calendar


http://www.timeanddate.com/holidays/us/parents-dayConcluzie: site-ul merită măcar o vizită şi oferă o mulţime de alte aplicaţii, curiozităţi şi informaţii interesante pe care vă invităm să le descoperiţi: http://timeanddate.com.Time and DAte


http://www.timeanddate.com/date/

 

Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.


Dacă găsești site-ul util, ne poți ajuta cu o DONAȚIE