iPhone 5Conform Wall Street Journal, iPhone 5 va fi lansat şi la operatorul de telefonie mobilă Sprint. După surse "familiarizate cu problema", clienţii Sprint vor avea acces la iPhone 5 de la mijlocul lunii octombrie, când acesta va fi disponibil pe plan mondial.

 

 

 

Dacă reuşeşte fuziunea dintre AT&T şi T-Mobile (AT&T a început tratativele pentru cumpărarea T-Mobile), atunci iPhone 5 va fi disponibil pentru prima dată în fiecare din principalele reţele de telefonie mobilă din Statele Unite ale Americi. Asta înseamnă că peste 250 de milioane de oameni îşi vor putea cumpăra iPhone 5 de la operatorul favorit, Sprint având aproximativ 52 de milioane de clienţi. Cifrele acestea sunt uriaşe pentru Apple, dar şi pentru Sprint, care a considerat că rezultatele nu tocmai bune din ultimul trimestru se datorează faptului că a fost "primul trimestru complet în care cei mai mari doi competitori au vândut iPhone-ul", scrie Wall Street Journal.

Mai mult decât atât, una din sursele WSJ menţionează că Sprint va începe în acelaşi timp şi vânzarea de iPhone 4, iar dacă acest lucru este adevărat, atunci este o confirmare a faptului că Apple are de gând, la fel cum a făcut şi cu 3GS, la apariţia iPhone 4, să lanseze o versiune de 8GB, mai ieftină, a celui din urmă, în "câteva săptămâni".

Conform istoricului lansărilor de iPhone de până acum, ne putem aştepta ca iPhone 5 să fie anunţat undeva în cursul lunii viitoare, cam în perioada când Apple lansa, de obicei, noile iPod-uri, iar lansarea oficială să aibă loc câteva săptămâni mai târziu, în octombrie. La fel cum Apple a făcut de fiecare dată până acum cu lansările de iPhone-uri – acestea erau anunţate la începutul lunii iunie, în fiecare an din 2007 până în prezent, în timp ce lansarea era programată cu câteva săptămâni mai târziu, la sfârşitul lui iunie / începutul lui iulie.

Întrebările care iau naştere în urma zvonului privind lansarea iPhone la Sprint sunt multe: va avea iPhone-ul de la Sprint capabilităţi WiMax 4G? Imaginaţi-vă un iPhone 4G cu un plan nelimitat de date, aşa cum oferă Sprint! Mie, unul, îmi lasă gura apă...

 


 



Textul de mai sus reprezintă traducerea articolului Finally! WSJ Claims iPhone 5 Is Coming to Sprint, publicat de Gizmodo.com.
Traducerea:
Dogaru Iulian-Alexandru.

Write comments...
symbols left.
Ești vizitator ( Sign Up ? )
ori postează ca „vizitator”
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.