Teste de inteligenţă free de la Cambridge Brain Sciences

Pentru cei dornici să-şi testeze inteligenţa într-un mod profesionist vă invităm să mergeţi pe site-ul CambridgeBrainSciences. Acesta a fost dezvoltat de Adam Hampshire şi Adrian M. Owen de la Universitatea din Cambridge, Marea Britanie şi reprezintă o platformă web la dispoziţia publicului doritor să-şi evalueze funcţia cognitivă folosind teste îndelung verificate în mod ştiinţific. Testele de inteligenţă sunt axate pe evaluarea memoriei, logicii, capacităţii de concentrare şi a capacităţii de planificare. Sunt astfel construite, încât cunoştinţele de limba engleză sunt necesare doar pentru a înţelege instrucţiunile oferite de creatorii site-ului.

 

 

 

Toate testele sunt oferite în mod gratuit, necesitând înregistrarea utilizatorului. Unele teste sunt disponibile fără înregistrare. Nu sunt cerute datele de pe cardul de credit ori alte tipuri de informaţii pe care nu aţi dori să le introduceţi pe Internet, ci doar o adresă de email şi alte câteva date privitoare la dv. (sex, pregătire, starea de sănătate etc).

 

Test de inteligenţă complex gratuit pe site-ul CBSTrials

Pagina menţionată mai sus este dedicată unui set complex de teste ce urmăresc evaluarea următoarelor abilităţi: memoria vizual-spaţială, logica verbală, capacitatea de atenţie, logica deductivă, memoria, capacitatea de rotaţie mentală a unor obiecte, atenţia vizuală, memoria verbală, capacitatea de planificare, capacitatea de a realiza asociaţii, procesarea vizual-spaţială şi memoria spaţială. Bateria de teste conţine 12 probe, care în total durează aproximativ 30 de minute. La sfârşitul testului veţi vedea scorul obţinut, defalcat pe probe şi veţi vedea unde vă aflaţi pe fiecare abilitate la nivel mondial, oferindu-vi-se un răspuns de genul "Aţi obţinut x puncte, media este de y puncte, vă aflaţi în primii z% oameni de pe Terra". Setul de teste de inteligenţă conţine teste de pe site-ul CambridgeBrainSciences.

Şi pe acest site este necesară o înregistrare sumară. Linkul site-ului: CBSTrials.

Modulul de comentarii de mai jos este încă în perioada de testare.
Se pot publica comentarii după crearea unui cont pe site, folosind conturile dv. de FB, Twitter și Google, ori pur și simplu ca vizitator (fără nicio formalitate de înregistrare). Pt vizitatori comentariile sunt moderate, înainte de publicare.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune-ne care-i părerea ta...
caractere rămase.
Loghează-te ( Fă-ți un cont! )
ori scrie un comentariu ca „vizitator”

 


Sprijiniţi-ne cu o donaţie.


PayPal ()


Contact
| T&C | © 2020 Scientia.ro