Faceţi cunoştinţă cu Charlotte! Ca şi în cazul meu sau al tău, corpul ei la naştere nu conţine mare lucru: puţină grăsime, ceva zahăr, ceva proteine şi multă apă. Şi totuşi, cu ajutorul acestui corp va face lucruri extraordinare de-a lungul vieţii ei.

 


 

Pentru că Charlotte nu este o fată obişnuită. Asta deoarece nicio viaţă nu este o viaţă obişnuită. Şi tu la rândul tău faci şi vei face o mulţime de lucruri care de care mai uimitoare de-a lungul vieţii tale.

Unul, aparent lipsit de importanţă, se poate întâmpla chiar acum, când poţi uita pentru o clipă de griji, urmărind viaţa lui Charlotte pe fast-forward!

Pentru că este şi o parte din viaţa ta acolo!


 

Clipul face parte din primul episod al documentarului The Human Body apărut în 1998. Sper să-mi ierte BBC-ul demersul artistic de a decupa materialul şi de a-l subtitra, dar am aşteptat în van 12 ani să facă altcineva asta... Şi în definitiv este vina lor pentru că au reuşit un lucru atât de bun, pe care acum insist să-l împart cu prietenii!

Pentru că ştiu că unora dintre voi o să le sune în cap o perioadă melodia de fundal de la final şi nu o să ştie cum se numeşte, vă scutesc de efortul de-a întoarce internetul "cu dicta-n sus" aşa cum am păţit eu... Titlul piesei este A girl like you şi este interpretată de Edwyn Collins.

Write comments...
symbols left.
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.