Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
366 vizualizari
Din punct de vedere ideologic Opus Dei este o organizatie catolica,impartasind toate doctrinele acestei biserici,dar se limiteaza pe vietile credinciosilor catolici care nu sunt preoti sau calugari.Doctrina sa vizeaza ,,chemarea universala la sfintenie,,si imbinarea vietii spirituale cu cea a pesoanelor de familie.

   la nivelul anului 2010 Opus Dei numara peste 90.000 membrii oficiali.Dintre acestia,doar 2015 erau preoti,restul fiind laici.Se estimeaza ca aproximativ 60 la suta dintre membri sunt activi in Europa iar 35 la suta traiesc in America de Sud
Junior (1.4k puncte) in categoria Cultura Generala

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
"Respectaţi-vă propria muncă. respectaţi-vă pe voi şi respectaţi-i pe alţii prin tot ce munciţi"

Are ceva hibă formularea asta? E diferită de cea de mai sus? Aia de mai sus e doar o formă de "furt intelectual", nu are nici o treabă expresă nici cu catolicii nici alţi religioşi, se poate aplica de către oricine dacă folosim expresia ce am propus-o eu. Dacă eşti de acord cu ea, pot s-o comentez, altfel îi las pe membrii "clubului".
Experimentat (3.1k puncte)
0 0
salut,chiar te rog,o poti comenta.Ce vedeti mai sus am gasit-o intr-o paranteza pe Descopera.ro si nu am inteles mai nimic despre ce este vb,de aceea incerc sa-i gasesc capatul de ata.
...