Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
1.0k vizualizari
am incercat diferite programe android care sunt in top download si am constatat ca bateria se consuma si mai repede chiar daca spuneau ca ii poate prelungi viata pana la dublu.

Am observat ca sunt o gramada de procese si aplicatii care functioneaza non stop. Daca dau kill them all, dupa 2-5 sec se redeschid toate. M-ar interesa macar pe timpul noptii sa fie oprite.
Senior (6.9k puncte) in categoria Gadgeturi, telefoane

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
Nu ştiu ce programe foloseşti tu.

Dar, din experienţa mea dacă opreşti pe timpul nopţii: Wi-Fi, GPS şi MobileData, atunci consumul de baterie va fi drastic diminuat, căci toate programele care se autoactualizează nu vor mai putea face transfer de date.

Tu despre ce programe vorbeşti că ar fi mereu deschise?

Nu ştiu ce versiune de Android ai. Eu am 4.0.4 şi din punctul ăsta de vedere e ok.
Senior (11.9k puncte)
0 0
pai e si normal atata timp cat vreau sa ma tina bateria, tin oprit non stop wifi gps bluetoth si ce se mai poate opri. Si le pornesc doar atunci cand am nevoie de ele. La fel si cu actualizarile. Nu se pot face fara permisiunea mea. Cu toate astea sunt o gramada de aplicatii care ruleaza pe fundal si atunci cand telefonul e in stand-by.

Instalasem un program cu batery save, si pot spune ca se consuma de 2 ori mai repede din cauza programului care manca multe resurse pt monitorizare.
...