Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 3 minusuri
792 vizualizari
Junior (928 puncte) in categoria Limba Romana
0 0
Mai oameni, mai, ce se intampla pe site-ul asta? Mai devreme unul intreba cine e a doua cucoana dupa eva, altul intreaba de setila si flamanzila. Jizaz, ce urmeaza, cu cine era insurat croitorasul cel viteaz???
Mai oameni, da' voi nu cititi carti in general? Crestinul ala preocupat de eva are biblia lipita or what?
La naiba, oi avea eu probleme la capsor sau natia asta asta s-a tampit in asa hal?
0 0
Eu ma gandesc la motivul intrebarii inainte sa-i judec...
Vreau sa cred ca orice lucru are un inteles mai profund decat cel aparent.
Asadar, consider ca ar fi vorba de nephilimi si multe povestiri alegorice prezentate in alta maniera... nimic nou.
0 0
dna Nora, avand in vedere ca sunt 20-30 de categorii si nu doar Fizica si univers, mi se pare normal sa poti orice fel de intrebare, atata timp cat este pusa la categoria corecta.
Totusi intrebarea lui trabuk nu cred ca este pusa la categoria corecta.
Ar fi mers mai bine la psihologie filozofie sau cultura generala sau diverse.
0 0
In primul rand, Ciprian, poti sa-mi spui proasta, urata, tampita, absurda sau orice alta opinie subiectiva de-a ta, o accept. Dar te rog, lasa-mi numele asa cum e el, de dragul unei cat de cat maturitati.
In al doilea rand, asa cum e formulata intrebarea (chiar si fara a lua in calcul categoria) nu denota nicio filosofeala. Poate, doar poate as fi stat un pic pe ganduri daca ar fi fost un  "ce reprezinta personajele x, y" or something. (iar daca tu ti-ai dat seama ca omu' avea o intrebare de natura psiho-filosofica - desi nu orice parţ inseamna un act ratat - inainte ca el sa-si fi exprimat primul opinia vis-a-vis de propria-i intrebare, esti tare, ai capacitati parapsihopupu)
Si-n al treilea rand, dap, eu nu consider ca pot fi puse "orice fel" de intrebari. Sunt o multime de intrebari adresate din pura lene si ignoranta. Lenea de-a deschide naiba o carte. Si merge aici ca exemplu jupanu' cela de intreba cine-i a doua muiere dupa eva. Pardon, dar geneza e la inceputul bibliei. Ce denota asta? Ca un crestin de crestin (vezi "STIM deja ca au EXISTAT eva, adam bla bla") n-a deschis nici primele pagini din cartea lui de capatai si, mai ales, din zona lui de interes. Dap, nu-s toleranta cu astfel de intrebari si, respectiv, nici cu cei care le adreseaza.

1 Raspuns

2 plusuri 0 minusuri
Am crezut iniţial că cine ştie ce profunzimi nebănuite or fi prin mintea ta.

Dar acum mă întreb dacă tu te înţelegi ce vorbeşti... Ce e cu haosul ăsta din mintea ta? Nu poţi întreba nimic care să aibă sens?
Senior (11.9k puncte)
0 0
Domnule Quark, Domnule Quark, porecla mea la scoala era Mâşkin.
Mie-mi pare ca este drama  celui neiubit .Adica Fat Frumos avea de toate (cine nu vrea sa fie ca el). Zmeul rapeste (ce fata nu vrea sa fie rapita) doreste sa fie lasat sa iubeasca.
Acum o poveste: Fata de imparat trebuie sa se marite.Conditia pusa petitorilor este de a face o simpla declaratie.Primul spune : Osa renunt la tot pentru tine. Al doilea: Eu o sa renunt si la mine pentru tine. Al treilea: eu o sa renunt si la tine pentru tine. Care declaratie credeti ca ar trebui aleasa?
Si ce credeti ca zmeul nu stia ca apa-i moarta.
PS Macar pot avea o banuiala de1% profunzime .
PS Va astept la religie la treaba cu saracii
0 0
Va place comentariul Doamnei Nora Stoia (de pe dupa inele)?
0 0
"O sa renunt la tot pentru tine" le include pe urmatoarele doua, facandu-le inutile.
0 0
"tot" am vrut sa reprezinte "in afara noastra".Cred ca trebuie sa gasesc o alta formula.Ma refer la tot si toate ce au fost inainte de tine.
...