Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 7 minusuri
7.3k vizualizari

TRAMPLING-ul - ce este? Sau..ce credeți despre el?

Am văzut pe net, pe youtube, câteva clipuri care mi-au atras atenția și m-au făcut să mai caut asemenea video-uri.

Și mai sunt și alte astfel de clipuri - doar să căutați cuvântul ”trampling”.

Definiția pe care am găsit-o pe http://en.wikipedia.org/wiki/Trampling este că tramplingul este plăcerea unei persoane de a fi călcată cu picioarele de o altă persoană (de regulă bărbatul fiind călcat de femeie, fie cu tălpile goale, cu ciorapi, papuci, sandale, sau cizme cu toc ori alte încălțări cu toc, mai mare sau mai mic, după preferințe, și că este o sub-diviziune, dacă o putem numi așa, a sexului. E vorba de bdsm adică body discipline sadism and masochism.

Eu am văzut pe youtube, referitor la ceea ce înseamnă trampling  că, în video-urile de pe site, erau fete care călcau cu picioarele pe bărbați, acestea (fetele) fiind ori desculți sau cu tocuri am mai văzut, și uneori mai lăsau urme pe piele, de la tocuri. Așadar, asta înseamnă trampling ? Provocarea de durere prin călcarea cu picioarele? Adică provocarea de durere prin greutatea corpului unei persoane admirate de ex., pentru că am văzut femeie pe bărbat!

Dar nu e periculos să faci asta? Adică  e vorba de o greutate totuși care se reazemă în corpul tău și mai ales, am văzut că erau și clipuri cu femei care erau cu tocurie cocoțate pe burta altuia; nu e oare deloc periculos? Dureros cred că e din moment ce-ți rămân, din câte am văzut, niște urme de tocuri de toată frumusețea.

Ce credeți despre această practică, e sau nu periculos și apoi, a încercat cineva din voi ceva de genul?

Novice (306 puncte) in categoria Diverse

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
ce treaba are asta cu stiinta,nu stiu...poate cu patologia unor persoane usor,nu stiu...mai dereglate,sa zicem :))
Novice (169 puncte)
0 plusuri 0 minusuri
nu esti singurul care a avut aceasta curiozitate.eu am incercat din pura curiozitate,era o tipa subtirica si am rugat-o sa ma apese usor pe abdomen sa vad cum este.senzatie a fost misto,,dar nu are nici o treaba cu cineva sa se suie cu toata greutatea sau cu tocuri.aia e deja patologie sexuala.si ca orice situatie,multe femei fac sex insa nu toate stiu sa-l faca de calitate..ma rog,trebuie sa existe o compatibilitate.
Novice (105 puncte)
...