Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 1 minus
483 vizualizari

Ce anume se întâmplă atunci când declanşează uscătorul? Cum anume "ştie" aparatul dacă apropii ori depărtez mâinile?

 

Întrebare formulată de damian în cadrul fostei secţuni QA.

(25 puncte) in categoria Tehnologie

4 Raspunsuri

0 plusuri 1 minus
aerul ce este atras in uscator printrun radiator ce il incalzeste si il transmite mai departe catre o elice ce il roteste si il il scoate prin doua parti superioare astfel usuca ambele maini .

asta la un model e diferenta de modele

poate sa traga aerul prin partea de sus si sal scoata pe partea de jos
Novice (138 puncte)
0 plusuri 0 minusuri

 

Fluxul de aer este evacuat cu putere prin doua fante cu la o viteza de 640 km/h. Cele doua fluxuri de aer "spulbera" apa de pe maini.
 
Principiul este simplu, acelasi ca si la usile care se deschid singure sau robinete care pornesc apa cand pui mainile dedesubt sau lifturi ... etc.. Toate aceste mecanisme folosesc senzori de prezenta, de temperatura, etc.
Acesti senzori pot folosi camere foto sau raze laser sensibile la miscare.
Senior (6.9k puncte)
0 1
Si deasemenea pot folosi senzori criminalistici pentru citire distala automata amprente prin laser infrarosu
0 plusuri 0 minusuri
Element electric sau rezistenta cum ii spunem noi popular si un ventilator.Ambele sint actionate de curentul electric.Si un buton de start care poate fi actionat manual sau de un senzor de prezenta.Cind apesi buton de fapt este un intrerupator cu timer si atunci da drumul la curent in rezistenta electrica care se incalzeste iara ventilatorul trager aer din afara il baga prin fata acelei rezistente,aerul se incalzeste apoi este impins afara la miinile tale.Simplu.
Junior (392 puncte)
0 plusuri 0 minusuri
Există acolo un senzor cu infraroşu ce recepţionează reflexia unui semnal trimis tot de aparat. Când apropiem mâna semnalul emis în infraroşu de un emiţător se reflectă din mâini spre senzorul amplasat pe carcasă, declansând partea de ventilaţie şi încălzire. Semnalele sunt emise pulsator cu o frecvenţă anume, iar când nu se mai reflectă nimic, acelaşi senzor comandă oprirea instalaţiei. That's all folks!
Experimentat (3.1k puncte)
...