Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
475 vizualizari

Dacă da, unde anume au vieţuit ele? Există o legătură între amazoane si fluviul Amazon?

Întrebarea a fost formulată de Cleopatra în vechea secţiune QA şi nu a primit răspunsuri...

(25 puncte) in categoria Istorie

1 Raspuns

0 plusuri 1 minus
Făcând o analiză de informaţii şi date cunoscute din cele scrise până acum şi citite pe parcursul multor ani, am descoperit că istoria este scrisă cum vor unii. Eu analizând cele citite şi vizionate ca imagini video, am reţinut un următoarele:

-fluviul Amazon nu are nici o legătură cu amazoanele,

-cine citeşte scrieri istorice, accesibile tuturor, va afla că între munţii Carpaţi şi Urali au trăit agatârşii,

-acest popor a avut ca organizare socială matriarhatul, adică femeile erau la conducere

-cine a vizionat dieferite seriale cu subiecte legendare istorice, va observa ca multe întâmplări despre amazoane se desfăşoară în această zonă. De obicei scenariştii şi regizorii caută să păstreze autenticitatea(ex.Xena prinţesa războinică,Hercule,etc.)

Cine are minime cunoştinţe ştiinţifice, ştie că un anumit comportament al oamenilor pe durata a mii de ani, se implementează în genele acelor oameni. Miile de ani petrecute de către femei la conducere, au lăsat încă urme în ADN-ul oamenilor actuali. Dovada este că între Carpaţi şi Urali, vei găsi cele mai multe femei cu veleităţi de lider şi în majoritatea familiilor din această zonă cântă "găina". Iar din realitatea înconjurătoare şi conform literaturii parcurse, ştim că femeia este un simbol pur, al iubirii şi al bunătăţii umane. Pare cumva că "divele" din televiziune ar avea aceste calităţi ?! Mai curând par urmaşe de..."amazoane", gata de bătălie, dar acum se mulţumesc doar cu...scandalul. Observaţi televiziunile, show-biz-ul şi priviţi în jurul vostru cu analiză şi veţi descoperi multe lucruri, cărora nu lea-ţi dat importanţă, sau sunt prezentate de sistem într-un ambalaj manipulator.Şi dacă genele tale sunt înnăscute, venind pe planetă odată cu naşterea, va avea loc o luptă surdă între genele tale şi educaţia cu cutumele impuse de sistemul în care trăieşti. Iar asta duce obligatoriu la un conflict psihic pe care nu îl poţi controla, şi de aici apar probleme psihiatrice.Căutaţi să aflaţi procentul de populaţie care are cea mai mare incidenţă la bolile psihice şi le veţi găsi tot pe acest teritoriu amintit. La noi în ţară este regiunea Moldovei, dincolo peste graniţă până la Urali este identic. Cât despre gena supunerii bărbaţilor de la acest acest matriarhat, se mai văd rămăşiţele ei în comportamentul de "mototol" întâlnit la bărbaţii din zona locuită de agatârşi. Până şi Mioriţa arată asta. Că dacă "moldoveanul" era "bărbat" le lua gâtul celor doi care unelteau să-l omoare. Şi nu uitaţi că acolo unde ştiinţa "se predă", lumea a aflat mult mai multe prin observaţii directe şi obiective! Şi nu uitaţi că pe vremea când nu exista "Meteo" să-ţi dea cod galben, omul obişnuit ştia că va ninge din faptul că vedea "porcul cu paiul în gură"! Înţelepciunea populară nu are puterea să explice fenomenele precum ştiinţa, dar această înţelepciune a ţinut pe planetă omul şi  l-a ajutat la supravieţuire. Ştiinţa a descoperit formulele energiei, inventatorii au creat generatoare eoliene pentru a produce energie electrică, şi cu această ocazie tocmai s-a scumpit preţul pe kw.
Novice (146 puncte)
...