Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
1.3k vizualizari
Junior (435 puncte) in categoria Corpul uman
0 0
Herpesul este provocat de un virus (foarte contagios), nu-l prea poti elimina cu sfaturi babesti, la farmacie au in functie de tipul lui, medicamente moderne.

2 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Stai si astepti sa-ti treaca. Serios, am incercat orice pe lumea asta, babesti cand eram mai mica si nu aveam altceva la indemana, medicamente etc. Cel mai bun remediu sa scapi rapid e sa NU-I FACI NIMIC. In 3 zile maxim deja nu te mai deranjeaza.
Experimentat (2.6k puncte)
3 plusuri 0 minusuri

 NU POŢI SCĂPA DE EL.

Dacă îl ai, consideră-l cel mai bun prieten al tău deoarece te va însoţi peste tot, oriunde şi oricînd, până la moarte.

Cum au spus şi colegii de forum, herpesul este provocat de virusul herpetic, iar, ca orice virus, în zilele noastre nu poate fi eliminat cu vreun vaccin. Cel mai mult ce poţi să îi faci acestui virus este să îi răreşti erupţiile.

Pentru a-i reduce apariţiile există câteva remedii nautriste dar şi ceva tratamente medicale. Cele mai eficiente sunt Aciclovirul şi Zoviraxul însă rezultatul diferă de la persoană la persoană.

Virusul herpetic pentru mine este un virus foarte interesant. Se ascunde în celulele nervoase şi de acolo... ghici ce? Se joacă cu nervii tăi! Defat are grijă de ei ;) Stă acolo adormit în celulele tale nervoase toată viaţa ta, dar totuşi te veghează! Cel mai adesea erupe la stări emoţionale puternice şi cele mai periculoase stări sunt cele nervoase! Dacă astăzi te doare stomacul de nervi, vei simţi o mică mâncărime sau înţepătură în locul unde va erupe. În maxim 5 zile va fi acolo şi îţi va spune că acum 5 zile puteai să îţi controlezi nervii! Mai erupe la strări puternice de teamă, stres sau la pofte excesive.

Herpesul NU ERUPE CÂND EŞTI RELAXAT, LINIŞTIT ŞI ÎMPĂCAT CU TINE!!!

Poţi să ai acest virus dar sa fie declanşat o dată la 10 ani sau o dată pe lună. Cel mai mult depinde de tine iar apoi de persoanele cu care intri în contact.

El se mai activează în 5-10 zile cand intri în contact (atingere) cu o altă persoană cu herpesul erupt, sau daca acea persoana a pus mana la gură iar tu ai atins acelele locuri pe care le-a atins şi persoana infectată. Herpesul rezistă timp îndelungat (nu ştiu exact cât) pe mai toate materialele, lemn, carton, sticlă, pânză,  plastic, piele, etc... mai puţin pe metale. Este rezistent la fierbere şi la cam tot ce înseamnă detergent aflat în comerţ.

În încheiere îţi mai dau un sfat pentru a-i reduce numărul şi durata de apariţii:

într-un pahar cu apă dizolvi un vârf de cuţit de bicarbonat de sodiu alimentar. După ce s-a dizolvat tot înmoi un tampon în această soluţie şi tamponezi de câteva ori pe zi zona unde a erupt sau unde simţi că va erupe.

Nu-ţi pune mintea cu el pentru că te va învinge. Dacă deveniţi aliaţi, deveniţi cei mai buni prieteni!

Junior (904 puncte)
...