Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 0 minusuri
568 vizualizari
Ma refer aici la alegerile locale, pentru ca acestea urmeaza in curand.
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Diverse
0 0
Pentru ca indiferent de voturi politica e de fatada, agenda e aceeasi...
0 0
Da, ma voi duce la vot. Daca nu m-as duce, risc ca votul sa imi fie furat. Chiar daca nu votez un anume candidat, imi voi anula votul, punand sampila pe cel putin doi candidati. In conditiile in care profilul politicianului este cel cunoscut de toti, nu cred ca se va gasi vreunul care sa iasa din acest tipar...

6 Raspunsuri

1 plus 2 minusuri
nu o sa votez pt ca toti sunt la fel.

In tara asta nu poti vota decat ca gica contra. Votezi impotriva cuiva si nicidecum ca ar face cineva ceva !
Senior (6.9k puncte)
2 plusuri 1 minus
Nu cred ca ma duc la vot pentru ca nu am cu cine sa votez.
Experimentat (2.6k puncte)
1 plus 0 minusuri
Salut.

Nu o sa ma duc la vot fiindca PDL-USL=aceeasi mizerie.Cred ca si USL-ul este condus in continuare tot de Ion Iliescu,Nastase,Patriciu,etc.
Junior (435 puncte)
1 plus 3 minusuri
votati ***, ignoranţilor ! lăsaţi la o parte mentalitatea de turmă şi prejudecăţile
Junior (1.1k puncte)
0 0
sper ca ai spus in gluma , nu ?
0 0
NU POT SA VOTEZ CU COPILUL CARUNT(DD)
0 0
nu poti pentru ca judeci oamenii f. repede dupa aspect, aparenţe
0 0
probabil si eu cu *** o sa votez. Pana acum toate celelalte partide au avut timp sa faca ceva in tara asta, toate fiind la putere la un moment dat. Macar daca stiu ca toate sunt corupte, de ce sa nu dau o sansa si ***?
0 0
Iti spun eu de ce sa nu votezi ***, l-au invitat la B1 intr-o seara pe ***, am ramas ingozit cand l-am auzit. Am ascultat politica de peste 20 de ani zilnic, de cand ascultam Vocea Americii, eu cred ca stiu cu ce se mananca politica, *** este un fel de ***, dar cu alt stil.

Ai vazut macar un ziarist serios sa-l sustina ? un intelectulal cineva de valoare ?
2 plusuri 0 minusuri
Trebuie sa mergem la vot !

Nu ne-a placut dictatura,  iar sistemul actual implica ca trebuie sa ne alegem alesii, lipsa unor cetateni de nivel mediu sau inalt la vot, nu rezolva problema ci o inrautateste.

Chiar daca percepeti situtia ca fiind rea, exista destul loc pt. mai rau.

O tara trebuie guvernata, avem nevoie de politicieni, nu exista o tara fara politicieni, in societatea modera aproape orice zboara sau misca in lumea asta este regulat prin lege, deci este important sa  controlam cat de cat zona politica.

Priviti scena politica internationala, tarile au politicieni dupa chipul si asemanarea cetatenilor, este aproape o regula, deci vina este si la noi.

Daca maine am avea un mic partid format din elemente pe care dv. le considerati morale, credeti ca poporul l-ar vota masiv, nu, categoric nu, va obtine un scor mai mic decat partidul lui ***.
Experimentat (3.3k puncte)
0 0
eu stiu ca trebuie sa mergem dar daca nu avem cu cine vota ce-i de facut ?
E ca si cum te-as pune sa alegi sa-mi dai 5 lei sau 10 lei. ce preferi ? Cred ca niciuna din variante.
1 plus 0 minusuri
Îmi schimb mereu părerea: mă duc, ba nu mă duc. Până acum am fost, totuşi, la toate alegerile. Niciodată nu a ieşit pe cine am ales eu :)

Cred totuşi că prezenţa la vot arată maturitatea unei naţiuni. Ştiu, nu aveţi cu cine să votaţi. Dar se poate totuşi stabili o ierarhie. Altfel, un grup de interesaţi ori de manipulaţi iau decizia pentru întreaga populaţie. Orice cretin am alege, dacă este ales de o majoritate solidă, atunci asta e: e responsabilitatea societăţii. Dacă aleg doar membrii de partid ori cei interesaţi de rezultat, atunci e o mare problemă. Cred că prezenţa la vot arată cât de funcţională este o democraţie. Încă o dată - şi în condiţiile în care suntem dezamăgiţi de toţi, se poate totuşi stabili o ierarhie pentru candidaţi. Deci, eu sunt pentru participarea la vot, oricât de dezamăgit aş fi de politicieni.
Senior (11.9k puncte)
...