Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 6 minusuri
687 vizualizari
Junior (1.3k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 0
eu sunt sigur ca tu stiai raspunsul(mai ales ca face parte din preocuparile tale) -- dar ai vrut sa vezi cati mai stiu..
0 0

Crezi ce vrei dar adevarul vorbeste de la sine...
PS: doar atunci cand vom inceta sa-i mai lasam pe altii sa ne spuna ce si cum ne vom maturiza in adevaratul sens al cuvantului...pana atunci ignoranta e "la moda" iar cei ce profita n-au nimic in potriva.
0 0
Orgonul este un goz ror, core foce porte din compozițio oerului (oproope 1%).

2 Raspunsuri

1 plus 3 minusuri

Salut Iahim.

Orgonul este ceea ce se numeste aura(campul energetic) al unei persoane.Este acel CHI(energie vitala in traditia chinezilor) sau la PRANA din traditia hindusa.TRADITII...

Insa eu unul nu prea cred in astfel de fabule...pa

 

 

Junior (435 puncte)
0 0
Constientizezi sper ca orice idee are o samanta de adevar altfel pur si simplu inceteaza sa mai existe in constiinta noastra. Ma intreb cum s-au prostit atatea generatii inainte sa ne ilumineze pe noi stiinta...
0 plusuri 2 minusuri

Păi ce să fie? Mai nimic... Adică nimic, doar una dintre multele idei propuse şi eşuate de-a lungul timpului. Conceptul a fost propus de către Wilhelm Reich prin anii 30 şi ar fi un fel de forţă vitală. Totul a pornit de la libidolul lui Freud. Termenul "orgon" îşi are originea în "orgasm".

Ideea acestei energii ciudate a fost discreditată, pentru că nu există nicio dovadă ştiinţifică. Desigur, e bine să urmăriţi şi filmul pe care ni-l recomandă Iahim, dar este nevoie de scepticism. Nu tot ce se spune pe Internet este adevăr.

Senior (11.9k puncte)
0 0
Ciudat de ce i-au distrus cercetarile... Imi aduce aminte de nazisti cand au ars toate cartile considerate "nepotrivite"...
Normal ca nu mai exista "dovezi stiintifice" doar i-au compromis munca de-o viata dupa ce au discreditat-o fara argumente.
...