Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
367 vizualizari
Guvernul Ponta va da inapoi banii salariatilor si pensionarilor care au fost taiati de guvernul Boc sau sunt doar promisiuni ale campaniei electorale?(Sau si USL-ul sunt tot un fel de Marie cu alta palarie?)
Junior (435 puncte) in categoria Informatii utile
0 0
Politica e de fatada pentru a da impresia populatiei ca detine controlul... ce ne face sa credem ca actualii sunt mai putini corupti ca ceilalti?
PS: puterea corupe...

3 Raspunsuri

2 plusuri 0 minusuri
Eu cred că vor da banii înapoi. Întrebarea mai chinuitoare este dacă România va reuşi să facă faţă acestor restituiri de venituri şi dacă va reuşi să reia creşterea economică.
Senior (11.9k puncte)
0 0
Mie mi-e teama ca din cauza alegerilor se vor arunca atatia bani pe fereastra ca la anul, mai ales ca si criza in loc sa treaca isi face iar de cap, o sa ramanem in posteriorul gol.
1 plus 0 minusuri
oricum se vor da inapoi indiferent ca,i guvernul ponta,sau nu...problema este cu ce resurse se vor acoperii gaurile generate de aceste restituiri,...asta doare pe roman,...iti da guvernul dreptul pe care il meriti,si,ti ia de unde nu te astepti in viitorul apropiat sau referendumul credeti ca s,a facut din banii lor?
Junior (1.4k puncte)
0 plusuri 0 minusuri
Din punctul meu de vedere cred ca vor fi restituiti banii cu toate ca vor trebui sa faca unele sacrificii financiare.
Junior (453 puncte)
...