Pentru a putea publica, trebuie să vă înregistraţi.
Vf. folderul Spam după înregistrare.
Pune o întrebare

Newsletter


3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.4k comentarii

2.4k utilizatori

1 plus 1 minus
410 vizualizari
Stiu ca o gaura neagra poate inghiti un corp doar daca aceasta are o masa mai mare decat corpul respectiv. Din ce am citit o gaura neagra de o masa egala cu pamantul nostru ar fi de marimea unei mingi de tenis.
Senior (6.9k puncte) in categoria Terra-Univers

4 Raspunsuri

2 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Intr-adevar, teoria spune ca o gaura neagra se consuma in timp, pierzandu-si combustilul prin emanatie de radiatie. Aceasta este o descoperire tot a lui Stephen Hawking, cel care a dezvoltat mai toata teoria privind gaurile negre.
(25 puncte)
selectat de
0 0
O gaura neagra se consuma in timp , dar doar daca trece printr-o  perioada de abstinenta , altfel isi mareste dimensiunile
2 plusuri 0 minusuri
Din cate stiu , gaurile negre dau dovada de canibalism . Deci o gaura neagra mai voluminoasa poate "inghiti" pe o alta mai mica.
Junior (565 puncte)
0 0
da stiu ca se pot inghiti una pe alta, dar ma intrebam daca au vreo durata de viata a lor dupa care sa se disipe, s-au sa se intalneasca cu o stea mult prea mare si sa fie distrusa de aceasta.
3 plusuri 1 minus
Salut. Da asa este-o gaura neagra de o masa egala cu pamantul nostru ar fi de marimea unei mingi de tenis.Dar nu ai avea cum sa o distrugi.O gaura neagra se autodistruge singura fiindca cu timpul se evapora.PA
Junior (435 puncte)
2 plusuri 0 minusuri
Depinde de gaura, ca daca e una mai micuta.... bagi protonul in ea.
Experimentat (3.3k puncte)
...