Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 15 minusuri
964 vizualizari

Se pare ca din pacate celebrul citat al lui Francisco Jose de Goya y Lucientes se adevereste tot mai des in societatea noastra “evoluata”.O societate care este dominata tot mai des de nebunie si razboi.Ne vom trezi pana nu va fi prea tarziu?Sau omenirea va ajunge un fel de vis urat dominat de monstri din care nu ne vom trezi niciodata?

Junior (435 puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 0
Of, deloc nu mi-a fost dor de tine !

Uitasem cum e sa exclami pe post de intrebare si sa crezi ca esti profund dar, de fapt, sa nu spui nimic...dar ai avut grija sa imi amintesti.

Ce ma amuza si mai tare e cum apar voturi pozitive imediat dupa ce iti publici intrebarile. Aproape ca mi-as paria un salariu pe faptul ca iti votezi, desigur pozitiv, cum altfel, propriile intrebari si raspunsuri, ceea ce, pentru un personaj cu atata self-esteem ca tine, e jenant, pe de o parte, dar de inteles pana la urma...

Asadar, ce ne intrebi? Cum va fi lumea viitorului? "Vis urat dominat de monstri din care nu ne vom trezi?" Ce e ala? Cam cum iti imaginezi tu lumea peste 50 de ani de esti asa de ingrijorat? Scrie 3 fraze coerente si mai vorbim...

 

P.S.

Esti haios..si bag mana in foc ca daca te trezesc din somn la 4 dimineata nu esti in stare sa rostesti numele ala lung de pictor, darmite sa il scrii...

Iti recomand spre studiu ceva simplu de inteles, un vers al mafiotilor ori parazitilor, nu stiu sigur care dintre ei: "Nu te da ce nu poti sa fii!"
0 0
nici eu nu am inteles care-i faza cu asa zisa intrebare a lui best. nu are niciun sens
0 0
@thebest   se pare ca[omenirea] nu se va "trezi"  . Nu in timp util
0 0
Nici nu e nevoie. Daca un singur element se schimba, datorita naturii fractale intregul sistem se schima in jurul sau. Asadar nu e nevoie ca toti sa se trezeasca, mai e mult pana sa ne maturizam, bine ca nu suntem de capul nostru si avem placerea sa traim aici si acum.
Realitatea e subiectiva cum o arata mecanica cuantica deci fiecare cu viata lui, problema ar fi ca majoritatea traieste o iluzie generata de ignoranta manipulata dar astea-s detalii.
Toate au un sens, fie ca il constientizam fie ca nu, el exista... si e drept intrebarea nu e pentru orice neavizat desi se presupune ca toti pot sa gandeasca unele persoane ma pun pe ganduri...
Avem si citate stimate din cartea "mafiotilor"...unii mai familiari cu "strada" o ard gangsta cu versuri de-a gata...alta viata :)
0 0
@goguv: versul este al celor de la La Familia. Iar daca ai adus aminte de Parazitii, uite, asta este strofa mea preferata din tot ce au scos ei pana in prezent:

"Nu fac parte din majoritatea mediocră,
Care-ascultă doar de popă, face cruci şi se sufocă.
Munca eliberează, dacă nu legi, măcar o frază,
Cărţile educă spiritul în prima fază."
0 0
Iahim, ai scris 3 paragrafe? Deci ţi-a plăcut "întrebarea" ori ce-o fi scriitura lui TheBest.
Acum, gata, m-am lămurit: voi chiar sunteţi prieteni. Gândiţi la fel! Bravo!

Spui numai prostii: şi despre natura fractală a universului, şi despre subiectivitatea realităţii în legătură cu mecanica cuantică, şi despre "toate au un sens" şi despre... tot.

Nu eşti în stare să spui o propoziţie cu sens, de la un capăt la altul. Ai mintea îmbuibată numai cu aiureli luate de pe Internet ori de prin te miri ce cărţi cu "înţelepciune" orientală. Eşti haotic, superficial şi autosuficient.

Duo-ul de forţă al acestui forum: Iahim şi TheBest!
0 0
pot spune ca sunt deosebit de amuzat...LOL
0 0
Mda... nu am cuvinte, ma depaseste intrebarea :|

1 Raspuns

5 plusuri 5 minusuri

TheBest, prietene, te-ai întors? Unde ai fost atâta vreme? În concediu? Fără tine forumul ăsta era mai sărac, aşa cum sunt sigur că multă lume a observat.

Dar despre ce dracu' vorbeşti în "întrebarea" ta? că eu nu înţeleg nimic.

"O societate care este dominata tot mai des de nebunie si razboi." Tu de pe ce planetă ne scrii? Cum adică "tot mai des"? Azi e mai multă nebunie şi mai mult război decât ieri? Ori anul ăsta decât anul trecut? Ori deceniul ăsta decât decenul trecut? Orice secolul ăsta decât secolul trecut? Oricum a-i da-o, nu se nimereşte.

Ce "vis urât"? Ce "monştri"? Încă o dată, despre ce dracu' vorbeşti?

Bine... eu acum fac analiză pe o inepţie de text. Trezeşte-te, my friend, că eşti pilaf. Vorbeşte gura fără tine şi ai ajuns ca Iahim. La un moment dat am avut impresia că e ceva de capul tău. Nu e.

Senior (11.9k puncte)
0 0
Nu degeaba categoria te depaseste... interpretezi ad litteram si faci pe desteptu' iti dai cu stangu-n dreptu' :)
Daca tot nu intelegi care-i rostul raspunsului tau? Tu macar constientizezi ce spui sau o faci din orgoliu?
0 0
@Quark:Mai bine taceai din gura ca oricum esti depasit de întrebare.@Quark ,Gogu si toti cei cu voturi negative:Patetici ... ca de obicei.Continuati sa traiti in cercul vostru strâmt si cu mintea voastra Îngustă.Sfera pentru voi este si va fi invizibila...Pacat ca nu il intelegeti pe Goya.Mai puneti mâna pe carte si mai lasati deoparte internetul.
...