Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

3 plusuri 4 minusuri
1.2k vizualizari
Dar din Romania?
Junior (435 puncte) in categoria Diverse
0 0
Isus... :))
0 0
In viata sau post mortem?

3 Raspunsuri

3 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
In principiu artistii din "muzica" ajung cel mai usor peste tot. Era, de exemplu, o vreme in care aproape oricine stia cine e Michael Jackson. Asta pentru ca muzica patrunde usor chiar si in tarile cu dictaturi.

Ar mai fi diversi actori, Brad Pitt/Angelina/DeNiro/AlPacino, etc insa filmele nu ajung la fel de usor precum muzica peste tot.

Spre sfarsitul vietii sale, Papa Ioan Paul al II-lea a fost o personalitate extrem de faimoasa in toata lumea.

Acum ies foarte mult in fata politicienii si/sau conducatorii de state. De exemplu, Obama cand a fost ales ca primul presedinte de culoare, Saddam, Bin Laden, Gaddafi, Sarkozi, sunt nume vehiculate in toata lumea.

La fel si in Romania, la ora actuala cea mai faimoasa persoana e de departe Basescu. Interesant e ca faima o castigi atat prin calitati cat si prin defecte.

Deci, la nivel mondial, e greu de spus cine este acum cea mai faimoasa persoana. Dar eu zic ca e din muzica sau politica.
Experimentat (3.6k puncte)
3 plusuri 3 minusuri

Joseph Kony 2012:)) Daca reusesc cei de la invisible children sa-l faca faimos, poate va candida si la presedintie. EU ii urez succes!  Iar de la noi nush cine sa zic  cred ca cine are bani si se da in spectacol cel mai mult.Ironic as putea spune ca Raed Arafat, care daca chiar nu e roman e mai singurul care a facut cate ceva prin tara asta. 

 

Senior (6.9k puncte)
1 plus 2 minusuri

În viaţă, vreau să cred că este vorba de Bill Gates.

Cea mai faimoasă persoană, în mintea trăitorilor de astăzi, îmi place să cred că este Albert Eistein.

Senior (11.9k puncte)
...