Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 0 minusuri
3.2k vizualizari
Senior (11.9k puncte) in categoria Cultura Generala
0 0
Au realizat ceea ce e important in ceea ce aveau... daca am realiza si noi ca tot ceea ce exista este "sfant" in sensul ca trebuie respectat intrucat in esenta reprezinta acelasi lucru ca si noi.

2 Raspunsuri

1 plus 1 minus

Provine de la un cult indian antic. Aveau zei reprezentati de animale cu coarne, asa cum egiptenii aveau zei reprezentati cu cap de pasare rapitoare.

Mai multe:

http://amfostacolo.ro/asia-alte-locuri-pareri,35/excursii-india,393,3535/india-intre-mit-si-realitate,3794/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__15035.htm

Experimentat (3.6k puncte)
4 plusuri 0 minusuri

In Hinduism, vaca este simbolul hranei, pamantului si vietii. Scripturile vedice dicteaza ca vacile ar trebui tratate „cu acelasi respect ca pentru o mama”. Ele nu trebuie ucise sau mancate. Vacile ofera hrana prin lapte si balega (folosita ca ingrasamant) si au nevoie de foarte putine lucruri in schimb. Desi pentru hindusi vaca e un animal sfant, ei nu venereaza bovinele, ci le privesc doar ca pe un dar de la Dumnezeu. In India rurala, vaca este considerata cel mai generos si pios dar care poate exista, si este adesea oferita ca zestre. 

Senior (6.9k puncte)
...