Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

6 plusuri 0 minusuri
1.0k vizualizari
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Diverse

3 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
foarte frumoasa intrebare !

E greu raspunsul de dat, deoarece noi suntem singurii care dam importanta la cel mai mic detaliu in ceea ce priveste infatisarea noastra. Daca la persoana iubita ierti anumite "aspecte" la persoana proprie acestea sar primele in ochi. Teoretic cand esti mic vrei sa pari cat mai matur, iar cu cat cresti in varsta vrei sa pari mai tanar.

Aspectul fizic tine cel mai mult de mediul in care traiesti. Cu cat ai o viata mai linistita si mai usoara cu atat arati mai tanar si cu cat ai mai multe suferinte si necazuri arati mai matur, batran.

Eu personal deacamdata ma vad mai tanar decat varsta care o am, dar cel mai bine pot spune altii si nu eu !
Senior (6.9k puncte)
Care este cel mai lung cuvant in limba Xóõ-Namibia ?
3 plusuri 0 minusuri
Totul este relativ :)

Daca ma iau dupa cum ma percep altii la prima vedere, am cu 5 pana la 10 ani mai putin, cu o medie de 6-7 ani in minus, putini inselandu-se chiar cu foarte multi ani.

Daca ma refer la cum gandesc, in general ma comport ca cineva cu un spirit destul de tanar, insa am o experienta mare in spate ceea ce poate adauga niste ani.

Daca ma iau dupa cum ma dor salele si alte treburi, am cam varsta biologica.

Oricum si aceste criterii sunt interpretabile. Daca m-as imbraca ca o baba, as arata in consecinta si mi s-ar da niste ani in plus. Insa sa consideram ca personalitatea mea se reflecta si in stilul in care arat, deci nu-s baba. Exista situatii in care ma port ca cineva foarte tanar, iar in altele sunt suparator de realista si serioasa, poate chiar conservatoare. As zice ca am ceva ani in minus in general. Poate tocmai de asta nu am avut niciodata chestia aia feminina, sa-mi ascund varsta :))
Experimentat (2.6k puncte)
1 plus 0 minusuri
Frumos!!....daca m,as lua dupa ce vad in oglinda....as constata ca ,,oglinda,,imi spune mai multe decat ce,mi doresc,...daca as umbla in interiorul sufletului(latura sensibila)-as fi un copil,,cu siguranta in sinea noastra dorim sa dovedim ca batranetea nu,i de noi....cu respect!!
Junior (1.4k puncte)
...