Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
514 vizualizari
Junior (1.3k puncte) in categoria Tehnologia Informatiei

2 Raspunsuri

2 plusuri 1 minus
 
Cel mai bun raspuns
Eu unu nu inteleg intrebarea, win xp si win vista sunt doua dintre cele mai proaste sisteme de operare cunoscute. Ar fi foarte ciudat si ridicol ca cineva sa mai foloseasca asa ceva in ziua de azi.

Tot ce pot sa ti spun e ca win vista a adus un plus de grafica si de securitate, si un minus de performante, datorita consumului de resurse foarte mari.
Senior (6.9k puncte)
0 0
Din orice se poate invata ceva.
0 0
xp-ul inca este cel mai folosit so(si cel mai popular din toate timpurile).

daca nu stii sa-l folosesti, da, e prost, o sa devina din ce in ce mai greoi de folosit.
dar daca stii sa-l folosesti(intretii) nu ai prea mari probleme.

oricum Linux nu o sa depaseasca prea curand Windows. pentru ca nu e gandit bine, nu se adreseaza userului obisnuit care vrea sa-si faca treaba rapid.  pe Linux ca sa faci multe chestii pe care pe Windows luau doar cateva clickuri, trebuie sa stai sa citesti tutoriale pe net.
0 0
Pot sa-ti zic atat ca la servici eu am win 7 licentiat si colegu are win xp licentiat. Pc-ul lui are un procesor dual core la peste 3ghz si 4 gb ddr3. Pot sa zic ca merge ca o rasnita. Deabia incarca orice. Se deschide greu, se inchide si mai greu. Chiar daca instalezi acel win azi in maxim o sapt iti va merge ca si cum il ai bagat de 10 ani si ai avut 1000 de programe instalate in el.  Eu pot sa zic ca am win 7 de 2 ani de zile instalat si merge la fel de bine ca in prima zi. Se inchide si se deschide la fel de repede, am instalat si dezinstalat sute de programe.
Ii tin update-ul oprit si odata la 1-2 luni cand mi-aduc aminte il las sa-si faca toate update-urile la zi.
Am testat la servici si win8 pe un laptop si pot sa spun ca e si mai bun. Este un sistem care cere resurse mai putine decat win xp (cel putin asa zic cei de la Microsoft)

Eu folosesc calculatorul cam de cand a aparut, si am testat absolut toate windowsurile care au aparut de la primul pana la ultimul. Degeaba imi zici mie ca daca stii sa folosesti xp iti merge bine ca nu te pacalesti decat pe tine.  Macar atat sa-mi spui daca esti multumit de felul cum booteaza si se inchide ?  De siguranta nu pot comenta nimic de xp ca e praf chiar si cu toate updateurile la zi si cu antivirus platit. Daca bag un usb flash virusat in el moare instant, lucru ce la win 7 nu am patit niciodata.
0 0
imi pare rau sa te dezamagesc dar cel mai popular stiu ca e win 7 .....
din 2007 calculatoarele noi fabricate ieseau pe piata cu win 7 instalat.
0 plusuri 0 minusuri

Instabilitate, drivere prost scrise sau lipsa si in general un sistem de operare mult mai prost decat XP. Au dres-o cu Seven-ul cei de la microsoft insa

Novice (169 puncte)
...