Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 6 minusuri
644 vizualizari

Moarte atat constientizata cat si inconstienta...

http://news.discovery.com/human/near-death-brain.html

-Poate acum ca v-am dat mura-n gura concepeti un raspuns demn de categoria intrebarii.

Junior (1.3k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 0
230 de vizualizari si nici macar o persoana nu poate sa-mi raspunda la intrebare?  Penibil...
0 0
ptr a muri trebuie sa existe o cauza,inseamna ca ,creierul incearca sa combata cauza si atunci logic este sa si intensifice activitatea ptr a gasi cauza si a o combate

2 Raspunsuri

6 plusuri 3 minusuri
Păi îşi intensifică?

Ce înţelegi prin intensificarea activităţii creierului?

Care e sursa unei asemenea afirmaţii?
Senior (11.9k puncte)
0 0
3 intrebari sunt mai bune decat una, nu?
0 0
Cred ca se refera la faptul ca inainte sa moara persoana in cauza relateaza ca vede diferite persoane  cunoscute (unele decedate de foarte mult timp) si alte "povesti"de genul asta.
3 plusuri 1 minus
Dragă Iahim, acum lucrurile sunt clare în ce te priveşte: dacă eşti printre noi, dacă circuli cu tramvaiul, cu metroul, cu autobuzul, lumea nu este sigură...

E "penibil", cum spui tu, că lumea intră, citeşte întrebarea, dar nu răspunde? Păi nu-i un semn că-i o problemă cu întrebarea?

Ne-ai dat mură-n gură? Dar ce, e o obligaţie să răspundem la întrebările tale? Tu ai gratii la camera de unde scrii? Întreb asta, pentru că dacă ne răspunzi, poate înţelegem în ce fel de stabiliment locuieşti. Nu ai pic de respect faţă de cei care intră pe acilea şi, fără nicio vină, dau peste comentariile tale, de cele mai multe ori cvasioligofrene?

Ai dat linkul acela, ok, unde spune că cel mai probabil este vorba despre o descărcare electrică a neuronilor privaţi de oxigen, în preajma morţii. Şi? Probabil că tu crezi prima parte, cea cu "near death experience". Şi probabil nu-ţi dai seama că nu există nicio legătură între cele două, descărcarea neuronală şi experienţa cu pricina. Cel puţin nu se poate stabili o relaţie cauzală.

Sfatul meu: ia o gură de aer proaspăt, bea o bere şi jură să nu mai intri pe acest site. Viitorimea îţi va mulţumi, te asigur. Şi, cine ştie, poate unii vor fi atât de emoţionaţi, încât te vor băga chiar în testamentul lor!
Senior (11.9k puncte)
0 0
Multumesc pentru lectie, pari mai preocupat de conditia mea decat de intrebarea in sine, esti un dulce. Trebuie sa recunosc ca imi pare rau daca v-am ofensat desi e o diferenta intre a afecta si a te lasa afectat.
Am vazut si intrebari bune dar si raspunsuri de toata jena deci nu inteleg cum  de aici nu s-a incumetat nimeni sa gandeasca.
Intrebarea a fost simpla: "de ce"(nu cum)...
...