Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 1 minus
451 vizualizari
Eu am văzut foarte mulţi oameni bogaţi care erau foarte grosolani. Vreau să ştiu de ce se comportă aşa.
Novice (336 puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 0
Pentru ca datorita statutului au uitat sa-i mai respecte pe cei din jur.
Asta ori lipsa eticii le-a incetosat gandirea...

3 Raspunsuri

3 plusuri 1 minus

Cred că ar mai putea fi o explicaţie. Bogaţii pur şi simplu nu mai găsesc suficinete motive pentru a fi amabili. Au impresia că sunt importanţi pentru a le păsa de amabilitate, decenţă şamd.

Senior (11.9k puncte)
3 plusuri 0 minusuri
Sincer. Eu nu am vazut grosolani bogati ci doar grosolani ce lasa impresia ca sunt bogati...... sau mai corect spus, cocalari.
Experimentat (1.7k puncte)
3 plusuri 0 minusuri
cred ca vrei sa zici ca ai vazut multi copii de bani gata grosolani, acei oameni care nu au muncit niciodata si s-au trezit cu bani.

Cei pe care ii cunosc eu si au peste 50 de ani, sunt oameni perfect normali cu un simt al raspunderii ridicat, care incearca sa faca cat mai multe locuri de munca.
Senior (6.9k puncte)
0 0
Salut Adet. Da, cam asta este si opinia mea, dar ar mai fi de spus:
- mass-media scoate in fata in special cazurile aberante, de aceea impresia ramane ca toti sunt asa - ceea ce nu este tocmai corect.
- "revolutia" din 1989 a produs o bulversare a societatii, schimbarea brusca a regulilor - si multa vreme chiar o lipsa de reguli. In aceste conditii au facut averi diversi indivizi dubiosi, fara scrupule si deseori needucati.
- pe de alta parte trebuie sa acceptam ca in acest "capitalism" oamenii cu bun-simt si intelectuali ca noi dezbat idei in timp ce "nea Gheorghe" face business la limita legii. Asta inseamna ca el are calitatile care se cer in aceasta epoca: initiativa, tupeu, lipsa inhibiti si temeri, relatii sociale cu "cine trebuie", etc. Noi NU !
...