Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

4 plusuri 1 minus
545 vizualizari
Junior (431 puncte) in categoria Corpul uman
0 0
Pentru ca asa e procesul natural prin care trece materia, toate astea pentru a aduna experienta de viata pentru constiinta noastra.
De remarcat e ca fiinta umana e foarte denaturata astfel nu ne accesam intregul potential si suntem mai susceptibili influentelor nocive.

2 Raspunsuri

4 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

Imbatranim pentru ca asa suntem programati, suntem programati sa murim ca sa lasam locul altora mai adaptati conditiilor de mediu.

Biologic, organismul este mentinut in functie optim numai pana la varsta la care trebuie sa-si indeplineasca rolul biologic - sa procreeze. Ulterior incepe un regres lent (copiii speciei umane si ai altora au nevoie de parinti pe o perioada mult mai lunga decat la alte specii - care traiesc mai putin).

In concluzie, imbatranim si murim PENTRU A EVOLUA CA SPECIE !

Senior (8.7k puncte)
0 0
Cine sau ce ne programeaza in sensul asta? Si de ce in biblie existau varste matusalemice putem raporta asta la prezent?
0 0
Evolutia ne-a programat asa ! Se spune ca in conditii ideale un om "este programat" sa traiasca 120 de ani. Dupa cate stiu eu, cel mai mult a trait o frantuzoiaca - 122 de ani (cu acte de nastere - exista multe alte cazuri dar nu au putut dovedi data nasteri) !

Biblia nu este o sursa de date verificabile, asa ca nu pot fi utilizate stiintific - s-a dovedit ca ea inglobeaza legende din diverse surse anterioare deja existente in alte religii.
0 0
Imbatranim asa rapid pentru ca nu ne mai accesam intregul potential.
0 0
In contextul intrebarii, mi-am adus aminte de o stire recenta, cica s-a stabilit stiintific ca incepem sa imbatranim de la 27 de ani !
0 plusuri 1 minus
Salut.

Cauta pe site ca am mai raspuns la aceasta intrebare si m-am referit ca dupa 25 de ani imbatrinim din cauza radicalilor oxigenului.pa
Junior (435 puncte)
...