Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
386 vizualizari
Intr-un fel imi pare rau, dar noi ne-am facut-o cu mana noastra.  Eu nu pot sa inteleg un singur lucru.cum pot exista gasti de 15-20 de persoane in care sa fie toti badarani, inculti, prost crescuti ?

Era deajuns ca macar unu sa fie cu initiativa si sa zica sa se stranga gunoaiele si din rusine ar fi strans si restul. Am fost cu zeci de grupuri diferite la gratare si nu am vazut un grup sa zica sa lasam mizerie.

E deajuns 1 din 10 sa zica si restul s-ar conforma, I-as pedepsi pe astia care lasa gunoaie pe la munte, padure, cu munca in folosul comunitatii sa adune la gunoaie pana crapa !
Senior (6.9k puncte) in categoria Terra-Univers
0 0
Legi sunt multe, respectate... mai putin.
O asemenea persoana cu initiativa nu s-ar regasi printre inculti din moment ce cei ce se aseamana se aduna...

1 Raspuns

2 plusuri 2 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

Există o asemenea lege? Habar nu am avut.

Ideea mi se pare excelentă. Dar întrevâd un eşec deloc surprinzător. Există şi o lege care-i obligă pe posesorii de câini să-i scoată afară doar cu botniţă. Şi? Who cares? Nici posesorilor (căci ce rost ar avea? câinii lor nu-s răi, că nu i-a muşcat până acum), nici poliţiştilor, care nu se pot coborâ până aici, să urmărească câinii...

În Bucureşti, de îndată ce dă căldura, mişti găşti formate din tineri pun ţara la cale, gândind în ritm de ronţăit de seminţe. De multe ori mă uit la coşul de gunoi care stă nefolosit şi trist la juma de metru de ei. Iar ei, 3 ori 10, nu au nicio tresărire atunci când formează acea pătură groasă de coji printre ei. Lipseşte şi aici acel "unul" de care se minunează adet, acela care să spună: hai să nu aruncăm pe jos.

Întrebarea e: cine-i de vină pentru cum am ajuns?

Senior (11.9k puncte)
0 0
Quark, astia care am trait si pe vremea lui Ceausescu putem raspunde la intrebare.  De ce nu faceam una-alta ? DE FRICA fratilor ! Ne era frica de partid, de militie, de Securitate.

Azi, cui ii mai este frica ? Deci cauza este DEGRADAREA AUTORITATII. De ce se intampla asta ? Pentru ca autoritatea coercitiva a statului are un sef politic caruia ii este teama de masuri "nepopulare" - imediat s-ar gasi unii sa zica: "-Huo comunistilor ! Va credeti pe vremea lui Ceasca ?"
0 0
Rezolvarea pe care o cauti nu se gaseste in legi mai stricte intrucat daca toti ar fi constienti nu ar mai fi nevoie de asa ceva.
Exact ca si cu protestele, problema e de mentalitate...
Firca este o iluzie si reprezinta exact limitarea individului cand vine vorba de accesarea mai multor coduri ADN si astfel a potentialului nelimitat.
Traim in frica, suntem usor de manipulat si exact asta e cauza problemei de bun simt.
0 0
da aceasta lege intra in vigoare de anu asta din cate stiu si s-a pus din motivul in care toata lumea lasa mizerie absolut peste tot. Daca se va respecta sau nu ramane de vazut. Oricum politia va avea drept de amenda oriunde vede ca se face un gratar, unde nu scrie loc amenajat pt gratar.
Eu zic ca o tara o poti sa o cataloghzi si dupa nivelul de trai, daca la noi in tara salariul minim pe economie e undeva la 200euro pai e si normal ca oamenii aia sa fie suparati pe sistem si pe viata in general.
Am vazut niste statistici, sa luam exemplu romania si franta, salarii 200 euro respectiv 1600 euro. Preturile la carne, oua, paine, apa, mai mari in romania ca in franta cu toata ce diferenta de salariu e de 8 ori. Explicatia ROmania importa faorte mult, si e normal sa fie costuri suplimentare.


Eu am fost cateva luni in iordania, si pot spune ca acea tara este plina de piatra, nu am vazut absolut nicaieri un teren manos bun arabil, si cu toate astea iordanienii aveau toata piatra arata, acuma nustu daca semana ceva pe ea sau nu dar absolut toata era arata.
La noi in tara avem unul dintre cele mai bune pamanturi din lume de semanat orice, am putea exporta mii de tone de orice, dar nu o facem, productia noastra se duce la gunoi, iar pe mesele noastre ajung fructele de import modificate genetic fara niciun gust.
0 0
Ai remarcat bine problema si aceasta se datoreaza monopolului impus prin imperialismul economic ce se ascunde in spatele capitalismului.
0 0
uitati si legea care tocmai a fost promulgata
http://www.zf.ro/zf-24/legea-picnicului-a-fost-promulgata-adio-gratare-in-parcare-9406507

Proiectul defineşte picnicul ca "orice activitate de recreere desfăşurată în zone de afluenţă publică consacrate pe domeniul public sau privat al statului şi/sau al unităţilor administrativ- teritoriale de una sau mai multe persoane şi care presupune consumul de băuturi şi/sau alimente precum şi după caz aprinderea sau nu a focului"
...