Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
983 vizualizari
Am o nelămurire legată de aparatele de biorezonanță: în prospecte scrie că sunt utile pentru dignosticul unor afecțiuni, dar și în echilibrarea energetică și deci tratamentul unor afecțiuni. Aveți vreo explicație despre principiile de funcționare a acestor aparate?
Junior (714 puncte) in categoria Tehnologie
0 0

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri

Am pus întrebarea asta deoarece prin anul 2010-2012 am auzit prima dată de frecvența de reparație a ADN-ului. Uneori era legată de frecvența de rezonanță Schumann. Alteori era o frecvență independentă. Este clar că câmpul electromagnetic are influență asupra celulelor: Extremely low-frequency electromagnetic fields cause DNA strand breaks in normal cells - PMC (nih.gov). Tot atunci m-am gândit că telepatia s-ar putea explica prin câmpuri electromagnetice care sunt comune celor 2 sau mai multe corpuri omenești aflate în legătură telepatică (sunt pe aceeași lungime de undă).

Am citit Chiar au creat cercetătorii „primii roboți vii care se reproduc”? (scientia.ro). Eu aș interpreta diferit de Iosif A. rezultatul anunțat de creatorii xenoboților: este posibil ca și noi să fim tot un fel de xenoboți, controlați de la distanță prin legătura dintre ADN și ceva calculatoare din universuri paralele. Deci realizarea xenoboților care se înmulțesc controlat și ocupă un loc bine specificat în spațiu este un pas înainte în controlul corpului uman și a minții omenești cu ajutorul undelor electromagnetice.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CREIERUL și gânduri asociate (scientia.ro) este o încercare de a explica funcționarea creierului. Probabil a fost foarte clar ce-am scris, deoarece nu am văzut prea multe întrebări sau comentarii la ce-am scris până acuma.

Junior (714 puncte)
...