Pentru a putea publica, trebuie să vă înregistraţi.
Vf. folderul Spam după înregistrare.
Pune o întrebare

Newsletter


3.6k intrebari

6.7k raspunsuri

15.3k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
79 vizualizari
Cu mai mult timp liber decat de obicei, am si mai multa vreme sa caut filme. De obicei pe Netflix. Incerc sa nu depasesc 1 film pe zi.

In ultimele 5 zile am vazut, cate unul pe seara, sau unul in doua seri consecutive, urmatoarele filme, pe care vi le recomand:

A fortunate man (2018)

Palm trees in the snow (2015)

Playing for time (1980)

Daca aveti recomandari, sunt binevenite. Eu o sa adaug ce o sa mai vizionez, daca o sa mi se para de calitate. Timp cred ca va fi sa ne tot uitam la filme. Pandemia nu se va incheia brusc, ca prin minune.
Senior (7.4k puncte) in categoria Arta - Muzica - Film
0 0

Un alt film bun: Gifted (2017). 

https://www.imdb.com/title/tt4481414/

0 0

Filmul de azi a fost "Il postino", un film italienesc din 1994. Postasul. Actiunea se petrece in Italia anilor 50. Un film despre poezie si metafore, cu oameni simpli. Inca nu m-am decis daca mi-a placut sau nu, desi ca realizare cinematografica este superb...

0 0

Am descoperit un serial de televiziune care ma tine cateva ore pe zi la laptop. Poate ati auzit de distopia lui Philip K. Dick, "Omul din castelul inalt". O lume a anilor 60 in care puterile Axei au castigat al Doilea Razboi Mondial, Germania si Japonia impartindu-si zonele de influenta pe teritoriul SUA. O poveste despre existenta cotidiana sub o conducere totalitara, despre rezistenta americanilor intr-un viitor-trecut alternativ, despre lupta pentru putere intre cele doua mari forte ale acelei lumi alternative, Germania si Japonia.

Cred ca e una din rarele situatii cand gasec un film (mai ales ca e vorba de un serial) la fel de atragator ca si cartea care l-a inspirat...


P.S.


Pentru cei care vor incerca filmul, Iata aici povestea genericului de inceput al serialului, mai exact a cantecului respectiv:

https://www.theatlantic.com/entertainment/archive/2015/11/edelweiss-an-american-song-for-an-american-dystopia/417285/

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Intradevar sunt multe filme pe netflix.

Recomandarile mele sunt

Luna mea de nebunie

Buruienile- o comedie de alt tip,un filme care surpinde si socheaza in aceeasi masura cu umorul.
Experimentat (2.3k puncte)
0 0
Multumesc pentru recomandari. Am mai vazut si eu unul interesant, de data asta pe Prime Video: The Professor and the Madman (din 2019, Mel Gibson si Sean Penn in rolurile principale).
...