Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
555 vizualizari
Novice (167 puncte) in categoria Arta - Muzica - Film

2 Raspunsuri

2 plusuri 0 minusuri
Salut Fox !

Nu vazusem fimul, dar m-ai provocat sa-l vad. Desi n-as putea spune ca este o mare capodopera, mi-a placut mesajul transmis, atat la cuprins cat si la incheiere.

Sfarsitul are morala de tip "never give up", nu renunta niciodata !

Mai multe de spus sunt la cuprins, am vazut manifestari tipice ale oamenilor in situatii critice: negarea, panica, suspendarea ratiunii, exacerbarea sentimentelor religioase, disparitia civilizatiei.

Intrebarea ta mi-a sugerat sa va consult in legatura cu o tema foarte apropiata, te invit sa comentezi si tu.
Senior (8.7k puncte)
0 0
Nici n-am zis ca e un film reusit. Doar ca la un moment dat, cautand pe net urmatorul film pe care sa-l vad, am gasit diferite persoane(multe al draq) care se intrebau despre deznodamantul lui. Si m-au facut curios. Numai ca am ramas la sfarsitul filmului la fel ca la inceput - adica "in za mist". Ma gandeam ca poate a inteles altcineva mai mult decat mine.

PS - Cat despre invitatia ta sa particip la sectiunea asta mai des nu trebuie sa-ti faci griji. Sunt un cititor fidel al Scientia chiar daca stau undeva mai in umbra.
0 0
Si eu am vazut The Mist. Cred ca sfarsitul a fost foarte ciudat.
Personajul principal mai  putea astepta cateva secunde si totul ar fi fost in regula. In schimb, el s-a grabit...
Probabil au fost sentimente puternice implicate, frica, protectie, daca a putut face acel 'lucru' chiar propriului copil.
'Never give up' - nu ma gandisem la mesajul acesta. Se pare ca personajul respectiv  'did give up' after all.
1 plus 0 minusuri
Am vazut un film cu acest titlu acum cativa ani. O operatiune militara sau ceva experimente deschisese o poarte catre un univers paralel, poarta pe care au patruns in lumea noastra diverse creaturi bizare... Mie mi se pare doar fantezie.
Junior (904 puncte)
0 0
Iulian, in acest film nu este atat de semnificativ tipul catastrofei cat efectul ei asupra oamenilor, in principiu civilizati. Fox facea referire la final, in care eroul esueaza lamentabil...
...