Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
422 vizualizari
de ce zambesc in poze ?

de ce isi pun pe internet pozele in care arată ca sunt fericiti ?
Junior (1.1k puncte) in categoria Psihologie - Filozofie
0 0
Eu as simplifica, fiindca nu cred ca treaba cu fericirea este universal valabila. Eu nu pricep ce naiba ii face pe oameni sa isi exhibe vietile personale pe net? Un fenomen datorita caruia, iata, s-a imbogatit si Zuckerberg...
0 0
Pentru ca asa considera ei ca s-ar auto inveseli dupa vizionarea "amintirilor" materiale pe care le lasa in urma. Pentru ca sunt prea subrezi psihic ca sa pastreze starea de fericire interioara confundand implinirea sufleteasca cu bucuria materiala.
0 0
@goguv: Fenomenul se numeste SOCIALIZARE si este des intalnit intre oamenii organizati in societati. Pe vremurile nu foarte indepartate oamenii socializau la evenimente culturale, sarbatori ale satului, sezatori, cluburi ale electronistilor, astronomilor, etc... Chiar si noi aici, pe site-ul scientia.ro/qa socializam. Este adevarat, nu ne expunem aici vietile private insa nu vad nimic rau in asta atata timp cat nu facem confuzie intre viata privata si intimitatea.
Faptul ca un anume s-a imbogatit, hm... observ o mica frustrare in exprimarea ta. Presupun ca acum nu o sa renunti la internet pentru ca vezi tu, si furnizorul de internet se imbogateste pe seama noastra.
Te rog sa imi scuzi aroganta.

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Nu cred ca se poate da un raspuns stiintific. Un zambet fals se observa. Cine vrea doar sa dea impresia, zambeste degeaba. Apoi un zambet nu inseamna neaparat stare de fericire. Iar cine chiar sufera, nu cred ca rade intr-una doar ca sa ne pacaleasca. Ca sa iti spun de ce zambesc intr-o poza, mai intai te-as intreba tu de ce privesti o poza? Cat despre internet, oamenii isi pun in general poze iar asta din placerea de a comunica, de a fi laudati, de a fi admirati, oamenilor le place sa creada despre ei ca sunt frumosi (si nu doar oamenilor)... Este similar cu alegera vestimentatiei sau cand ne impodobim cu bijuterii.
Junior (904 puncte)
...