Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
619 vizualizari
Dupa ce am citit o disputa apriga pe forumul dvs. am realizat ca daca as dori vreodata sa imi cumpar asemenea produse, pot da de un sarlatan care sa ma pacaleasca ?

As dori lamuriri si cazuri cu oameni fericiti, dar si cu oameni pacaliti.

 

Multumesc frumos !
Novice (110 puncte) in categoria Terra-Univers
1 0
Până la a afla dacă unii șarlatani vând produse tahionice false ar fi interesant de știut cum arată produsele tahionice autentice, ca să putem face deosebirea.
0 0

Cei care le vand ar putea fi fericiti ca le merge.smiley

0 0
mai bine folosesti banii pe antioxidanti , laptisor de matca, quinoa (reduce riscul de cancer) sau ulei de nuca, ulei de argan, ulei de germen de grau, ulei de catina etc.

1 Raspuns

5 plusuri 0 minusuri
Nu există tahioni decît ca particule ipotetice, cu care deci nu poți face decît calcule. În prezent nu se cunoaște nici un fenomen în care materia, energia sau informația să depășească viteza luminii.

Ca urmare nu există produse tahionice. Dacă încearcă cineva să vă vîndă un produs „tahionic”, atunci în mod garantat este o înșelătorie.

Pe de altă parte poți să fii și păcălit și fericit în același timp. De exemplu, „medicamentele” homeopatice te pot vindeca uneori, prin puterea efectului placebo, deși preparatul e doar zahăr simplu sau apă chioară, fără să conțină vreo substanță activă. Astfel „medicul” homeopat îl păcălește pe pacient, dar pacientul e fericit. La fel se poate întîmpla și cu un produs „tahionic”: ai impresia că face ce trebuie și ești mulțumit, dar el n-are de fapt nimic tahionic.
Expert (12.9k puncte)
...