Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
4.6k vizualizari
Buna, am o problema foarte mare cu telefonul, este Lg g3. Se inchide singur, daca vreau sa sun pe cineva se inchide, daca trimit mesaje se inchide, daca stau pe Facebook se inchide, daca ma suna cineva si vreau sa raspund se inchide, dacă vreau să fac poze se închide. Menționez că dacă este la încărcat cu încărcătorul original pot să vorbesc și să trimit câte mesaje vreau că nu se închide. Îl am de 1 an și până acum 3 săptămâni nu a fost așa grav, și înainte se închidea 1-2 ori, dar acum când se închide nu se mai deschide în jur de 30 de minute și dacă îl pun la încărcat se deschide în jur de 20 de mine, aici depinde dacă îl pun la încărcător de Samsung se tot redeschide și se închide de 20 de ori, dacă îl pun la încărcătorul original se deschide din prima sau a doua încercare.
Vreau să știu ce este de făcut în acest caz, este problema bateria? Dacă știți ceva vă rog să îmi spuneți ce trebuie să fac în acest caz ca să nu mai am asemenea probleme. Am Androidul de 5.0 "lollipop".
Vă mulțumesc! :)
Novice (116 puncte) in categoria Gadgeturi, telefoane

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns
Ma gandesc la trei variante:

1.Acumulator(bateria) defect.Daca aveti o cunostinta care detine acelasi tip de telefon rugati-o sa va inprumute acumulatorul pentru 5 minute si vedeti daca apar aceleasi simptome.Daca se comporta la fel cu alt acumulator, vedeti variantele 2 si 3 daca functioneaza normal cu alt acumulator, schimbati acumulatorul.

2.Circuitul de incarcare-limitare a incarcarii defect.Acest circuit se afla ,de obicei in interiorul telefonului.Trebuie vazut de un specialist in hardware.

3.Software alterat.Trebuie vazut de un specialist in software.

Din cele prezentate de dumneavoastra, cea mai posibila(si cea mai ieftina) este varianta 1.
Junior (820 puncte)
0 0
Va multumesc foarte mult pentru aceste informatii, am cautat foarte mult ca sa aflu ceva si tot am intrebat dar nu mi-a zis nimeni ceva concret.

As mai vrea sa va intreb cat ar dura repararea pentru variantele 1-2?
1 0
In varianta 1 cumparati acumulatorul si il inlocuiti singura.Variantele 2 si 3 n-ar trebui sa dureze mai mult de 24 ore dar depinde cat e de "aglomerat" service-ul la care duceti telefonul.
0 0
Va multumesc mult pentru tot! :)
Am si eu o problema cu LG G3...
...