Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.7k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 1 minus
768 vizualizari
Poate este o întrebare nelalocul ei, dar se poate muri de la râs? Odata am râs atât de mult încât mă durea burta ( de fapt abdomenul era foarte încordat, ca după o serie de exerciții pentru abdomene) și respiram foarte greu.
Junior (1.2k puncte) in categoria Corpul uman
0 0
Daca persoana in cauza sufera de afectiuni cardiovasculare efortul depus prin ras e posibil sa fie fatal...
Daca ar fi ras mai des in viata probabil nu s-ar mai fi intamplat asta din moment ce e pe cat se poate de sanatos.
0 0
Lasand la o parte bolile cardiovasculare, luam o persoana sanatoasa.
PS: intr-adevar nu rad foarte des, deci se poate considera o cauza!

2 Raspunsuri

2 plusuri 1 minus
Se poate murii... de ris, daca esti la volan.
Experimentat (3.3k puncte)
2 plusuri 2 minusuri
Da, se poate muri de la ras. De exemplu dacă te razi cu o lamă murdară sau dacă te tai și apoi se infectează rana, poți să mori.

De aceea se recomandă să scrii cu diacritice: ca să se înțeleagă ușor ceea ce vrei să spui. Este foarte simplu să-ți setezi calculatorul ca să poți scrie corect. Durează un minut și nu doare deloc. Nu de alta, dar am intrat deja în secolul 21.
Expert (12.9k puncte)
0 0
Interesant si totusi inutil...
"Odata am ras atat de mult incat ma durea burta ( de fapt abdomenul era foarte incordat, ca dupa o serie de exercitii pentru abdomene) si respiram foarte greu." daca nu cumva era acoperit de o padure tropicala si dadea cu toporul fir cu fir cred ca se referea la amuzament.
Suntem in secolul 21 deci ne-am astepta sa intuim cat de cat despre ce e vorba, dar e mai greu sa setezi creierul sa gandeasca decat calculatorul, nu?
0 0
Da, imi cer scuze, m-am grabit. Pe viitor nu se va mai intampla. Multumesc pentru atentionare, acum am corectat.
0 0
D-le Iahim, răspunsul meu nu s-a dorit nici interesant și nici util în sensul de a răspunde la întrebare. Intuiția de secol 21 cu care păreți să vă lăudați trebuia să vă ajute să înțelegeți asta. Ironia mea a avut un singur scop: să atenționeze că scrisul fără diacritice produce ambiguități, chiar dacă de obicei doar temporare. Vlad Mihai a înțeles asta și a corectat.

Pentru informarea dumneavoastră, scrisul cu diacritice nu cere un efort în plus și nu duce la scăderea vitezei. În schimb incomodează cititul și uneori duce la confuzii. Astăzi doar lenea, incompetența și indiferența mai justifică scrisul fără diacritice la propriul calculator. Alegeți.
...