Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
623 vizualizari

Observ ca tot mai multe aplicatii din google market solicita acces la contactele mele, locatie, pozele personale din telefon ... si lista poate continua.

Sa inteleg ca daca las wireless-ul deschis acestia imi pot descarca tot ce am in telefon prin simplu motiv ca am fost de acord sa dau acces cand am acceptat sa instalez aplicatia lor ?

Exista vreo aplicatie care sa-mi monitorizeze traficul realizat concret sa-mi spuna ce upload face telefonul mobil si catre cine. Statistici de download am gasit in setarile telefonului dar nu si de upload !

Senior (6.9k puncte) in categoria Gadgeturi, telefoane

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri

Nu am un raspuns direct la intrebarea ta, dar am ceva informatii complementare obtinute prin ascultarea "Lifehacker" podcast-ului. La un moment dat si-au pus si ei intrebarea - iti recomand si articolul aferent:

http://lifehacker.com/5991099/why-does-this-android-app-need-so-many-permissions

La telefon au si discutat cu un developer care a explicat ca _uneori_ nu e vina lor deoarece pentru a accesa anumite functii in Android iti trebuie acces/permisiune pentru ceva ce pare total "din alt film".

Din articol: In many cases, the problem may just be that you don't understand why the app needs the permissions it does—it could be some dependency in Android that the developer had to fulfill in order for the app to work.

Novice (107 puncte)
...