Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
2.0k vizualizari
Oare faptul ca am primit o informatie vizuala cu ajutorul lui Hubble de la 100 de ani lumina si am vazut o galaxie, i-am determinat compozitia, forma, si alte caracteristici, inseamna ca imaginatia mea a ajuns deja acolo, gandul meu se poate duce si intoarce de cate ori vrea pe secunda acolo, iar gandurile fiind ceva real inseamna ca se pot duce pana acolo si inapoi... asa o fi ?
Si cum zicea si mecanica aia cuantica, '' ca cica'' daca am observat fenomenul, atunci el nu mai are incotro, si exista,  atunci gandul e cel care da nastere la tot ce exista...  ar trebui, deci sa fie cel mai tare dintre toate, daca am sti sa-l punem la treaba...
Novice (152 puncte) in categoria Terra-Univers
0 0
0 0
Am mai spus si o repet ,AM experimentat si sint date exacte,astronomice privind VG dus, intors.Cu valorile-TIMP,SPATIU,VITEZA.O fi complicat pentru cei care nu inteleg.

3 Raspunsuri

2 plusuri 0 minusuri

Gîndul și imaginația nu se duc nicăieri efectiv. Ele rămîn în creier, stau pe loc. Doar subiectul despre care e gîndul acela poate fi oricît de departe.

Așadar problema cu întrebarea dumneavoastră e că folosiți cuvinte ca a ajunge, a se duce și a se întoarce cu un sens metaforic, nu cel propriu al mișcării efective a materiei dintr-un punct în altul. În această privință gîndiți ca un poet, nu ca un fizician. Nu vreau să spun nici că e bine și nici că e rău, ci pur și simplu că așa sînteți.

Expert (12.9k puncte)
0 plusuri 2 minusuri
Amice greer de  miine in mod simbolic esti angajatul meu in realitate mai greu, din toate timpurile ideile revolutionare au fost respinse luate in deridere si demolate de cei fara acces la viziune in timp, vezi ISTORIA MARILOR INVENTII .Si invata te rog sa recunosti Sp industrial acesta are niste limite usor de recunoscut pentru cei initiati. Ai ochi de vazut,ai urechi de auzit si ai mintea cu care sa actionezi in functie de informatia pe care ai dobindit-.o.Parerea  mea.Salut
Novice (156 puncte)
1 0
Alex Dragan - daca ai pretentia sa te luam in serios, te rog sa:

1. definesti notiunea de VG;

2. prezinti presupusa metoda de calcul;

3. prezinti datele experimentale obtinute;

Acesta este un forum stiintific si incercam sa mentinem un anumit nivel de credibilitate - nu vrem sa se transforme intr-o platforma pentru enuntarea a tot felul de inchipuiri.
0 1
IMI PARE TARE RAU TRUTH DAR EU NU VREAU SA DAU INTERVIURI DOAR CAUT COLABORATORI SI NU TE INCADREZI IN LISTA MEA DE CAUTARI.SPER IN RASPUNSURI SI COMENTARII LA NIVELUL MEU SI CHIAR MAI SUPERIOR.SALUT
0 0
Truth este un om cu bun simț ,nu a făcut altceva decât să vă reorienteze,care e problema dumneavoastră?
0 plusuri 2 minusuri
SAL. NU ESTE CHIAR ASA,ORI ESTI TINAR ORI ESTI GRABIT INCERCA .. SA INTRI IN RITMUL UNIVERSULU.IMPORTANTA ESTE GINDIREA NECONVENTIONALA ACEASTA NE ELIBEREAZA SI NU NE INCORSETEAZA.
Novice (156 puncte)
0 0
Faptul că nu găsiți butoanele  nu e mare lucru ,dar că aveți gura mare asta e altceva.....
...