Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
309 vizualizari
La noi televiziunile au prostul obicei ca, in rarele ocazii cand produc emisiuni ori talk-show-uri cu pretentii de seriozitate, sa se indrepte cu intrebari de cele mai multe ori catre aceleasi persoane, asa-numitii formatori de opinie, indivizi care in timp au ajuns sa fie priviti, fara voia lor, de catre telespectatori ca detinatori ai adevarului in aproape orice domeniu. Oameni in cauza sunt deseori intelectuali de calitate, dar care nu au cum sa fie specialisti in toate, lucru imposibil. Exemplul cel mai bun la noi cred ca e reprezentat de Cristian Tudor Popescu.

Ii intreb asadar pe cei care traiesc ori au trait peste hotare suficient cat sa se fi familiarizat cu mass-media de acolo daca asemenea fenomene se intampla peste tot in lume.
Senior (8.1k puncte) in categoria Diverse

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Eu sincer nu ma uita la televizor decat foarte rar, si de individul asta nu am auzit pina acum.

Insa am lucrat in presa circa trei ani de zile, locuiesc peste hotare de peste 20 de ani.

Ce pot sa-ti spun este ca canalele de televizune nu sunt altceva decat medii de comunicare in masa care nu au alt scop decat acela de a manipula masele. In fiecare program exista un dirijor de orchestra.

Fiecare orchestra este sponzorizata politic, sistemul este valabil in orice tara din lume.

Iar in spate avem papusari care trag sforile si noi ne "bucuram" de acest spectacol sublim.
Novice (239 puncte)
0 0
Ca sa fiu sincer, nici mie nu prea imi iese balanta financiara a televiziunilor, indiferent de pretul de difuzare a reclamelor.Oricum, de la John Law incoace, au aparut multe metode de "spalare" a banilor.
...