Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
482 vizualizari

Ce medie trebuie sa am la bac pentru a intra la farmaceutica ,chimie sau biochimie ? Apropo sunt din R.Moldova si doresc mult sa imi continui studiile in Romania , plus am auzit ca conteaza doar nota de la BAC? Daca se poate cat mai multa info. 

Junior (625 puncte) in categoria Diverse
2 0
Lemon, cred ca gasesti informatiile necesare pe net. Exista facultati de farmacie in mai multe orase din Romania (la fel si la celelalte specializari) si, dupa cate stiu eu, fiecare are alte conditii de admitere (la unele se da examen, la altele inscriere doar cu diploma de Bac). Dupa cate stiu eu, exista si locuri dedicate special studentilor moldoveni, gasesti ceva info aici:

http://administraresite.edu.ro/index.php/articles/c368/

Pentru o informare mai sigura, iti sugerez sa si dai telefon la decanate, gasesti numerele pe net. Uite de pilda regulamentul examenului de admitere la UMF Bucuresti:

http://www.umfcaroldavila.ro/index.php/viitori-studenti/admitere-2014/metodologie-admitere-2014

Tot pe net gasesti si rezultatele obtinute la examenul de admitere din 2013, de pilda cele de la Univ. Ovidius din Constanta :

http://admitere.univ-ovidius.ro/docs/admitere-2013/rezultate-iulie-2013/finale/farma/1.08.%20REZULTATE%20FINALE-%20Farmacie%202013%20.pdf

Bafta !
0 0
mersi!     :D

Te rugam sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a raspunde la aceasta intrebare.

...