Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 0 minusuri
677 vizualizari
Intrebarea a fost pusa de un profesor al Universitatii din Arizona.
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Diverse
0 0
Buna seara,

Intrebarea asta circula sub forma de anecdota (cum altfel, fiind vorba de iad) pe internet. Eu am gasit, de pilda, ca autorul ar fi un profesor de la Univ. din Oklahoma sau Washington, dar nu conteaza asta...

Sunt zeci de siteuri de limba engleza care publica raspunsul care, chipurile, ar fi fost notat (singurul) cu 10 de autorul intrebarii.

Unul din siteuri:

http://www-users.cs.york.ac.uk/susan/joke/exoendo.htm

Dvs. asteptati un alt raspuns de la noi, sa inteleg...

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri

   La cȋt mă pricep eu, atunci cȋnd ȋncălzesc un lichid, acesta ȋncepe să se mişte, iar procesul invers, agitarea unui lichid, duce la o ȋncălzire a acestuia. Dacă este să luăm ȋn seamă urletele rugătoare (expansiune de aer), scrȋşnetele de dinţi (frecare) emise de păcătoşi ȋn Iad, aceştia fiind nenumăraţi, după laudele Naibei, atunci Iadul este exotermic. Dacă este să luăm ȋn seamă zero absolut, unde nici măcar Zero un mai mişcă, şi faptul că Iadul este totuşi un nivel popular-populat, atunci ȋn raport cu acest zero, Iadul este oricum exotermic.

   Ştim că Iadul pentru unii, este Raiul pentru alţii. Adică nu că nu ar exista, dar perceperea sa este subiectivă. Plăcerea unora, este durerea altora. Zăpuşeala pentru un european este o plăcută răcoare pentru african. Drept ´ceste argumente, că ar fi exotermic ori endotermic, este o chestiune subiectivă, dependentă de corpul A sau B.

   Mitologiile orientale, cum ar fi cea indiană sau chineză, disting multe/variate nivele ale Iadului. Ȋntr-unul din acestea, păcătosul ȋndură un frig groaznic, adică nu mai suferă de arsuri şi fierturi, ci de pierderi de căldură.

Novice (147 puncte)
0 0
Sfinte, ce ne aburesti cu presupuneri si cu orientalii tai, noi avem Iadul nostru stramosesc, ortodox ! Uite aici cum sta treaba:

http://www.sfaturiortodoxe.ro/despreiad.htm
1 0

Inainte de-a ma respinge, chiar si in gluma, vei fi stiind ca nu esti an absolute truth. Imi pare ca la ivirea unei probleme solutiile pot veni de oriunde, chiar de miros a sulf, chiar de au gust de ambrozie.

...