Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
776 vizualizari
Mai devreme sau mai tarziu Romania va fi afectata si ea de fenomenul imigratiei, de unde credeti ca vor veni ? nu ar fi prima oara :)

Imigratia din grecia este in parte un indicator, numai ca, nu vor veni sarbi si albanezi.

Expertii apreciaza ca in 2100 populatii africii va fi de 4 miliarde , adica 4x mai multi decat azi, este ca si cand am avea 4 africi mai la sud, inevitabil vor veni la poarta noastra.

India in anul 2045 va avea 1665 milioane.

Trebuie luat in calcul si expansiunea economica a chinei, care tehnic obisnuiesc sa aseze imigranti chinezi pt. desfacera mafrurilor.
Experimentat (3.3k puncte) in categoria Diverse
1 0

O mică precizare de terminologie: emigranții sînt cei care pleacă dintr-o țară, iar cei care vin se numesc imigranți. Deci întrebarea ar fi: din ce țări vor veni viitorii imigranți în România?

1 0
merci ! am corectat, asa este.

3 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Salut.

Evident ca din Africa si Asia.Dar mai vin si Evrei.In Pipera se construeste un cartier nou pentru Evrei!!!Asta ne ofera America(multiculturalism si globalizare)!V-ati intrebat vreodata oare cine conduce lumea?Raspunsul e cat se poate de clar!
Junior (936 puncte)
1 0
salut ! amice, nu stiu de unde ai informatia cu noul cartier evreiesc din Pipera, eu nu am gasit nimic pe net. Personal nu cred ca toti evreii sunt rai.

Nu imi plac toate efectele globalizarii, dar gandesc ca este pana la un anumit punct un fenomen natural al noilor conditii: tehnologice , sociale si politice. In toata istoria umanitatii informatia si obiceiurile circulau local sau cel mult regional,  iar diferentele in mod natural erau mari intre regiuni. Pe vremea lui Marco Polo, sec XII,  europenii se indoiau de existenta chinezilor , azi , un adolescent din Bucuresti are sute de lucruri in comun cu unul din Beijing: calculator, muzica, filme, jocuri, sport, etc. Practic un adolescent modern din ro. are mai multe preocupari in comun cu unul japonez decat cu bunicul .  Iar administratia moderna de stat sau privata este aproape identica peste tot in lume, pana in cele mai mici detalii.

Si asta nu-i decat inceputul, imagineaza-ti ca emailul are 10 ani de cand se foloseste masiv, dar, intr-o zi pana si cei mai batrani oameni vor cunoste internetul din copilaria lor. Are si o parte buna, pamantenilor le este usor sa faca razboi altor oameni diferiti, dar, le este greu sa ucida persone care pe care le identifica ca avand un mod de viata asemanator.
0 0
Of Marco!Crezi ca pe internet gasesti astfel de informatii?!?Informatia normal ca e secreta!Uiti ca evreii conduc lumea!A si inca ceva-Statul Roman doneaza teren masonilor!!!!!http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Cadou+de+la+Guvern+pentru+Masonerie+teren+de+1+5+milioane+de+eur
0 0
Marco, de acord in privinta socializarii. Cand ai prieteni (fie ei si virtuali) intr-o societate, nu prea iti mai vine sa-i cotropesti cu pusca si cu tunul.

 Pe de alta parte, astfel de razboaie sunt perimate. Acum un secol sau un mileniu conta numarul dusmanilor ucisi. Acum se evita de ambele parti beligerante victimele umane, tactica fiind demolarea infrastructurii si incapacitarea logistica. Romania a pierdut deja al 3-lea razboi mondial. N-a navalit nimeni peste noi sa ne ia pamantul sau sa ne faca sclavi. Nu ne-a distrus nimeni fabrici, uzine, sere si altele. Le-am taiat si le-am vandut singuri, apoi ne-am angajat ''sclavi'' la firmele multinationale. Am pus ghilimele, dar mai corect era sa nu le pun. Emigrantii n-au sa vina la noi sa castige bani muncind, ci sa faca bani pe munca noastra.
0 0
Situatia economiei in ro este asa datorita sistemului implantat de Iliescu in 90, care apoi s-a perpetuat in toata administratia, dar si lipsei de morala si valori a multor romani.
0 plusuri 0 minusuri
imigrantii sunt majoritatea din 2 categorii mari

1 economici, adica e fomica pe la ei si pleaca la mai bine

2 politic/militar/dezastre naturale/ sau alte chestii de forta majora

exceptii sunt destule...dar nu conteaza

o alta categorie sunt cei care vin de la "bine la mai bine"  gen bancheri sau manageri exeprimentati din tari bogate care au deja salarii mari si sunt detasati (cu acordul lor) in romanica pe salarii si mai mari.
Novice (137 puncte)
1 plus 1 minus
are careva rabdarea si curiozitatea sa faca o comparatie intre nivelul de coruptie din tarile de origine ale emigrantilor (de acum nu din viitor)
Novice (137 puncte)
...