Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
1.7k vizualizari
Novice (275 puncte) in categoria Medicina - Sanatate
0 0
Eu cred ca pot cauza hernia de disc (cred ca la aia te refereai), atata timp cat nu tii spinarea dreapta. pozitia corpului trebuie sa urmeze o linie dreapta. Pentru a evita suprasolicitarea coloanei lombare (acolo e de obicei problema cu hernia) contracti abdomenul si fesierii.

Pentru incepatori e bine sa o iei treptat, exercitii putine si nu prea grele. Eu sunt slabut de fel si mai acum cativa ani m-am crezut mare scula, am facut exercitii in pozitii gresite, si deja am ceva probleme cu deltozii anteriori. Mare grija si la ei.
Daca vrei sfatul unui profesionist (zic eu) arunca un ochi pe youtube pe canalul lui scooby1961. Omul cred ca stie ce zice si a avut si el destul de suferit, asa ca vorbeste in cunostinta de cauza.
Inca o data, grija mare la pozitie. Mai bine calitate decat cantitate.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
 
Cel mai bun raspuns

Depinde ,

Hernia reprezinta o iesire a nucleului cartilaginos din discul intervertebral 

 Trebuie ca numarul flotarilor sa fie crescator adica pentru inceput sa fie cat mai  redus , altfel muschii tai vor suferi contractii excesive ceea ce poate duce la stare de "regrsare "  si in cele din urma discul intervertebral va avea el de suferit . 

In concluzie poti sa faci cate flotari doresti atata timp cat le faci fara a-ti suprasolicita muschii indeajuns de mult incat coloana vertebrala sa sustina dificultatea incordarii ;)

Novice (143 puncte)
...