Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
1.1k vizualizari
Tot timpul in pietele de masini cei ce vor sa cumpere o masina spun ca vor una si ieftina si buna.Mai sunt pe piata masini bune si in acelasi timp ieftine?Ce sa alegem si bun si ieftin pina in 1000 de euro?
Junior (435 puncte) in categoria Auto - Moto

1 Raspuns

1 plus 0 minusuri
Best, ai auzit expresia ca "frumusetea este in ochii privitorului" ? Asa si cu "ieftin" si "bun" !

Cam greu sa gasesti o masina pana in 1.000 euro, stiind ca din programul RABLA iei de la REMAT un cupon in valoare de 3.800 lei (desi valoarea de piata este mai mica).

Am o oarecare experienta la masini, plus ca lucrez cu mai multe service-uri. Prima optiune ar fi un Logan cu motor diesel, cel de 90 de cai. Si varianta pe benzina este o optiune (un pic mai ieftina), dar consuma cam mult. Intretinerea este ieftina, ca si piesele de schimb, iar masina este chiar fiabila.

In alta ordine de idei, am fost foarte multumit de un Opel Vectra C, diesel, 2000 cmc, am mers fara nicio problema 250.000 de km. De asemenea, piesele si intretinere destul de ieftine, in orice caz, mai ieftine decat la WV sau Ford.

In orice caz, daca vrei una straineza, sa fie din Europa (dar nu din GB !).

PS: Iti recomand un calcul realist, sa vezi daca se justifica o masina, pentru ca apar multe costuri, multe conexe (taxe, plus griji in plus, etc).

Si o ultima recomandare: daca te hotarasti, cauta o masina deja inmatriculata cu un singur proprietar, si ai in vedere ca numai anul asta taxa de prima inmatriculare mai este suspendata, cine stie ce o mai fi la anul ...
Senior (8.7k puncte)
0 0
THANKS Truth.Oricum daca cumpar o masina eu nu o trec pe mine.Ramine cartea masinii la proprietar ca sa aiba incredere ca ii platesc impozitul anual.
0 0
Nu uita ca in afara de impozit mai este si RCA-ul si taxa de drum ! Se mai adauga ITP-ul la 2 ani, si conex - dotarea specifica legala (trusa medicala, 2 triunghiuri, vesta, instinctor).

Un alt cost considerabil sunt cauciucurile de iarna-vara, mai este si intretinerea periodica (10-15-20 mii km in functie de masina).
0 0
Truth, eu nu am la masina niciun accesoriu pentru instincte. Ma amendeaza? De unde se poate procura? (((-:
...