Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
834 vizualizari
Experimentat (2.2k puncte) in categoria Internet
0 0

Înțeleg că vreți să convingeți pe cineva să nu mai posteze. Atunci știți deja măcar aproximativ ce argumente aveți.

Oricum, eu nu înțeleg de ce ar trebuie să renunțe la socializare pe internet. Cîtă vreme te comporți civilizat și ești precaut în limite rezonabile nu văd care e pericolul. Văd în schimb care sînt dezavantajele renunțării la socializare online.

0 0
Da, dacă-ți pui chiloții la uscat pe Facebook atunci bineînțeles că s-ar putea să apară și efecte foarte negative. Pe de altă parte mie Facebook îmi oferă un mod unic și foarte avantajos de comunicare și de a sta în contact cu cei dragi.

Orice schimbare bună din viața noastră poate avea și efecte negative, e adevărat, dar asta nu înseamnă să ne întoarcem la trăitul în peșteră.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Depinde de acel cineva. Personalizeaza!
Novice (137 puncte)
0 0
cu argumente zise din gura? poti in 3 moduri:1 sa-i oferi o alternativa mai buna 2sa-i oferi bani ca el sa nu posteze 3sa uzezi de forta. astea sunt singurle variante. nu cred in varianta...nu ofer nimic decat zic din gura cuvinte si oamenii se lasa de internet,de fumat. nu numai ca nu cred..dar ma amuza persoana care vrea sa faca asta.  dau exemplu ..daca tu ai intrat pe internet si a fost rau....si ai invatat acest lucru...regula nu  e valabila si in cazul celui pe care vrei tu sa-l dezveti. stai am mai gasit si modul 4. pactul.. adica faci un pact..uite daca tu nu mai postezi..eu ma arunc in cap..facem targul asta?  si apropo toate 4variantele pe tine te afecteaza mai mult! te risti?
0 0
Dacă tu nu te poti abtine sa postezi de ce pretinzi sa manipulezi pe altcineva să nu o facă? Fiecare e liber sa faca ce vrea.
...