Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
866 vizualizari
Vad ca nu exista fonduri pt extinderea magistralelor, planurile defectuoase duc la pierderi de 100.000 de euro lunar pt conservarea lucrarilor deja incepute si stagnate.

Merg foarte rar cu metroul dar pt majoritatea bucurestenilor este o necesitate. Ce nu pot sa inteleg, este ca acum vreo 2 ani cred au aparut plasme si lcd-uri la toate peroanele de metrou cu diferite reclame mute. Nu ma deranjat deloc chiar am observat o crestere a satisfactiei circularii cu metroul (ironic vorbind), in schimb sa nu treaca nici macar 2 ani si deja sa inlocuiasca toate plasmele si lcd-urile cu led-uri deja mi se pare absurd si de prost gust. Ce urmeaza, la anul sa bage LED-uri 3D ?

Ce sanse as avea sa castig o licitatie sa modernizez ledurile de anu' asta cu unele 3D la un suprapret modest doar de 2-3 ori valoarea lor ?
Senior (6.9k puncte) in categoria Informatii utile
0 0
Pentru călători, ca mine, introducerea televizoarelor a făcut călătoria cu metroul un pic mai plăcută. Un "pic" foarte mic, e drept. Nu te mai plictiseşti aşa rău aşteptând trenul, vezi, cu aproximaţie când vine următorul tren - e ok.

Nu am observat "upgrade-ul", dar, într-adevăr, dacă e reală povestea, sună a bătaie de joc.

1 Raspuns

0 plusuri 0 minusuri
Prefer putin si bun decat mult si prost. Cu alte cuvinte, mai bine mai putini kilometri de retea de metrou dar bine intretinuta cu statii in bune conditii, benzi rulante, curatenie, informatii etcetera, in loc de dublu kilometri si sa arate ca in Congo. Plasmele alea in comparatie cu infrastructura propriu zisa a unui metrou costa doi lei.

Novice (327 puncte)
0 0
pai le ce te-ar ajuta sa existe doar 2 statii si alea sa arate foarte bine, decat 100 de statii si alea sa arate mai putin bine. Oricum mie nu mi se pare ca statiile de metrou de la noi sunt insuportabile.
...