Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

2 plusuri 0 minusuri
714 vizualizari
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Diverse
0 0
Nu, nu e bine pusa problema. A fost judecat si condamnat, n-are sens sa-ti dai cu parerea daca nu esti jurist si n-ai citit dosarul.
0 0
Moral, merita din plin pedeapsa. Becali desi pare un clovn simpatic a furat din proprietatea tuturor ca sa devina un om foarte bogat, un asfel de furt ar putea fi considerat ca tradare nationala.

desi, nu se poate pedepsi legal, acest individ a contribuit prin prezenta lui in mediile de comunicatie la o degradare si mai mare a limbajului si comportamentului. Este o pata rusinoasa pe fata natiunii ca un asfel de individ abject a reusit sa aibe succes in fata altor cetateni care s-au pregatit si instruit serios pentru viata.

Sa nu uitam ca becali a primit mediatiare mai mult decat 10 mii de romani care au studiat in afara, ca apoi sa devina europarlamentar, medaliat de catre biserica nationala, detine echipa de fotbal emblematica a tarii,  si-a creat un partid, a negociat cu cei mai mari politicieni.

practic exemplul lui umileste pe cei care si-au facut bine temele.
0 0
Aha, daca intrebi de rolul jucat in societate, in mod clar a fost unul negativ. Dar pare sa fie o consecinta a "starii natiunii", nu de o cauza. Este o creatie a mass-media, face rating. Si nu supraaprecia romanii, are si el fanii lui - deci este democratic reprezentat.
1 0
Ma intreb de ce nu pune toata lumea problema asa cum a pus-o Marco. Stiam demult nivelul de pregatire intelectuala al majoritatii romanilor, dar nu-mi imaginam ca e chiar atat de trist.
Cat poti fi de inept incat sa faci site-uri cu "free gigi", sa iesi in strada si sa ceri gratierea acestui om? Acest personaj mioritic a furat de la statul roman, insemnand ca a furat din buzunarele fiecaruia dintre noi. A scris cineva un articol pe tema asta, insa nu voi posta numele site-ului intrucat nu vreau sa fac reclama. El a caracterizat intr-un mod foarte plastic situatia aceasta: "Idiotul are o memorie scurtă. Dacă îi iei o sută de lei din buzunar, după care îi cumperi o ciocolată, te va considera un tip valoros, care îşi ajută aproapele." Monsieur Gigi este un individ care a inselat, care a facut trafic de influenta, care a dat mita si asa mai departe. Eu unul sunt destul de sceptic in privinta pedepsei. Pare cam scurta si e clar ca pentru el nu reprezinta o pedeapsa cata vreme nu ii sunt confiscate bunurile furate si cata vreme nu este tratat in acelasi mod ca ceilalti detinuti. Practic, domnul Becali este intr-o vacanta prelungita.
0 0
Ce cred că ar fi util de explicat, dacă cineva care frecventează site-ul cunoaşte domeniul şi dosarul în discuţie, e dacă are vreun sens ori nu argumentul "5>3" folosit de unii dintre sustinatorii lui Becali pe la televizor.

Cum sunt organizate completele de judecata in cadrul ICCJ, de ce un complet de 5 poate da o decizie 3 la 2 care să răstoarne o decizie 3-0 a unui complet de 3 judecători din cadrul aceleiaşi instituţii, ori dacă între judecata pe fond şi cea de la apel au apărut (ori nu) dovezi suplimentare. Nu stiu cum a fost in acest caz, in sensul ca nu am idee daca intre cele 2 judecati au aparut ori nu dovezi suplimentare, ori al doilea verdict, cel final, a avut in vedere doar argumente ale acuzatorilor pe marginea motivatiei primei instante.

Astea cred ca sunt subiecte care merita discutate si, chiar si in acest caz, nu putem decat sa fim niste simpli chibiti, din moment ce ne dam cu parerea pe marginea muncii de ani buni a unor oameni care cunosc cazul, dar si legile, cel putin teoretic, la milimetru.
2 0
Vad ca toti se vaita ca gigi le-a furat din buzunare prin neplata impozitelor. Pe mine nu m-a furat gigi ci statul.
Sistemul de la noi din tara este atat de corupt incat da pe afara. Nu e unul sa nu fure in tara asta. Cred ca peste 90% din parlamentari ar trebui bagati la puscarie, de doctori ce sa mai zic. NU cred ca exista unul care sa nu ia bani. Te lasa sa mori fara nici cel mai mic regret daca nu ai bani.
Problema lui gigi a fost ca e prea guraliv si se da in spectacol prea des.S-au gandit bine coruptii sa-l aleaga pe gigi sa-l bage la parnaie. In felul asta urmatorii 2-3 ani nu vor mai trebui sa bage niciun corupt adevarat pa parnaie, pt ca au ales un exemplu cunoscut si peste hotare prin care demostreaza ca justitia romana e ferma si isi face treaba (prost)
 Asa nebun cum este cred ca e singurul care face donatii substantiale diferitelor cauze sociale.
0 0
In mod sigur la condamnarea lui Gigi au stat si celelalte procese, altfel scapa cu suspendare dar datorita caracterului sau de a privi oamenii de sus, a atras atentia cui nu trebuia sa o atraga.
0 0
in alta ordine de idei, daca inchidea unu necunoscut, dupa 2 zile nu se mai auzea nimic, in felul acesta in fata populatiei nu se rezolva nimic. Dar inchizand pe unu care toata ziua apare la tv, s-a putut prosti lumea ca ceva misca in tara asta si ajung si cei mari dupa gratii.

2 Raspunsuri

1 plus 0 minusuri
DA. Pentru el cat si pentru cei din dosarul transferurilor, orice pedeapsa in ani de inchisoare este insuficienta.
Junior (1.5k puncte)
1 plus 0 minusuri
Da merită, dar după cei ce au adus România în halul în care a ajuns, adică o colonie.
Experimentat (3.3k puncte)
1 0
Dacă în dosarul cu terenurile, nu el e cel care a avut puterea de a hotărî, adică nu de el au depins acele transferuri ci de alții; nu prea văd vina lui.
...