Pentru a vă înregistra, vă rugăm să trimiteți un email către administratorul site-ului.
Pune o întrebare

3.6k intrebari

6.8k raspunsuri

15.5k comentarii

2.5k utilizatori

0 plusuri 0 minusuri
975 vizualizari
Eu folosesc ADrive care ofera gratuit 50 GB. Daca platesti poti avea pana la 10TB la dispozitie.

Ma intereseaza si alte variante, daca folositi...
Experimentat (3.6k puncte) in categoria Internet
0 0
Daca aveti terminal Samsung si folositi Dropbox veti primi un bonus pe 2 ani de 50GB spatiu stocare. Upload & download file size, nelimitat, suport pentru toate platformele win, linux, ios, android etc. Seemless syncing si bune servicii de securitate si management documente
0 0
eu folosesc dropbox pt sincronizarea fisierelor servici - acasa - telefon mobil.
Si ca spatiu mai mult pt clouding am incercat mega (fostul megauploud) carea are tot 50gb si viteze destul de mari pt upload 3-4mb.
Iar ca transfer de fisiere intr-un mod rapid transfer.ro ramane cea mai simpla si buna solutie.

@marian gheorghe - > cum fac sa primesc bonusul. deoarece am folosit destul de mult dropboxul pe s2 si nu am intalnit aceasta optiune ?
0 0
Login de pe PC pe contul de Dropbox. Si acolo ar trebui sa gasesti o optiune de upgrade account. Printre ele se numara si posibilitatea de a inregista terminalul Samsung. Ar trebui sa mearga si pentru S2, eu inregistrat pentru S3. Intre timp incearca sa cauti si in inboxul contului de mail utilizat la inregistrarea in dropbox, ar trebuit sa fi primit un mail de genul "claim your 48GB of free Dropbox"
0 0
Asta spune totul :
https://www.dropbox.com/help/297/en
Adik trebuia sa am preinstalat dropbox pe telefon. Eu l-am instalat dupa.

3 Raspunsuri

0 plusuri 0 minusuri
Folosesc GoogleDrive si Dropbox. Cantitativ, pe varianta free, mult sub ce spui ca ofera ADrive. Calitativ, nu stiu. Ce alte facilitati ofera Adrive, in afara de spatiul de stocare?
Senior (8.1k puncte)
0 0
Adrive mai are:
- Upload si Download fisiere cu marimea de pana la 16 GB.
- Aplicatie pentru Android si iOS
- editare documente online
- etc etc
Se gasesc mai multe aici: http://www.adrive.com?ai=bhbe4e5
Ca dezavantaje, mi s-a parut ca se uploadeaza cam greu. Dar nu stiu, pentru ca nu am utilizat alte programe asemanatoare pentru a face comparatie.
0 plusuri 0 minusuri
Eu folosesc Ubuntu One si Dropbox. Dropbox mai rar, ca nu am nevoie de atata spatiu de stocare online, iar cel din Ubuntu One e suficient. Imi place ca isi face update instant cand am updatat un fisier pe orice masina conectata, si ruleaza optimizat pe sistemul meu de operare (Ubuntu).
Junior (647 puncte)
0 plusuri 0 minusuri
Daca ai nevoie numai pentru a sotca date in cloud ai putea lua un spatiu pe servere si te costa mai putin de un euro. La clausweb.ro se poate: http://www.clausweb.ro/gazduire-web.php. E posibil sa ti se blocheze partea de clouding, la un host nu intri pe alte servere si cand apare vreun atac hack, nu risti sa fie cuprins si server-ul tau, ca si la cloud.
Novice (125 puncte)
0 0
glumesti ? la ce spui tu sub 1 euro iti dau 500mb. Ce poti tine in 500mb ?
0 0
Nimeni a spus ca trebuie sa legi acel pachet daca tu ai nevoie de mai mult, poti tine un blog sau un site care abia a aparut online si nu vrei sate trezesti cu el pe nicaieri, asta in cazul cand crezi ca un free mai bun...am patit-o si e normal sa incep cu un host cu 500 mb. Ce e n neregula?? E vorba de un business personal? Daca vrei host pt joc sigur ca nu poti sa te gandesti din start la ceva de genul 500 mb..Deci??
...