Pentru a putea publica, trebuie să vă înregistraţi.
Vf. folderul Spam după înregistrare.
Pune o întrebare

Newsletter


3.6k intrebari

6.7k raspunsuri

15.3k comentarii

2.5k utilizatori

1 plus 1 minus
244 vizualizari
Personal prefer mailul celor de la Google. Voi ce parare aveti? Care sistem e mai sigur si mai eficient?
Experimentat (3.5k puncte) in categoria Tehnologia Informatiei

5 Raspunsuri

2 plusuri 1 minus
Cred ca ambele sunt la fel de sigure. Sunt ditamai corporatiile.

Eu prefer Google, pt optiunile contului de email. Dar e si vorba de obisnuinta. Il folosesc de cand a aparut Gmail si vad de ce as renunta atata vreme cat ofera suficient spatiu si imbunatasesc continuu serviciile.
Senior (11.9k puncte)
0 0
Am observat ca in contul de Google primesc mail-urile aproape instant, in timp ce pe Yahoo dureaza cateva minute...
1 plus 1 minus
Din cate am observat, pe Yahoo intampin probleme la primirea unor fisiere de dimensiuni mai mari in timp ce (daca nu ma insel eu!) pe gmail am primit si mail-uri de 22M...
Junior (950 puncte)
1 plus 1 minus
Salut.Certainly Google.PA
Junior (435 puncte)
1 plus 1 minus
da mailul de la google e mult mai bun dpdv al transmiterilor fisierelor.

Singurul serviciu care e destul de folosit de la yahoo ramane messengerul. Asta la noi in tara cel putin, daca te duci in america si intrebi de mess de la yahoo nu o sa stie multa lume de asa ceva.
Senior (6.9k puncte)
0 plusuri 1 minus
Eu prin "Siguranta" inteleg Confidenta, deci niciunul nu-i eficient in acest punct, insa le folosesc gen, crearea unui cont ce se cere confirmat prin mail. Ca si cale de comunicare sau transfer date sunt nenumarate cai clandestine........ Stiati ca toate aceste retele sunt folosite pentru monitorizare?....... Nu ca as avea ceva de ascuns, dar mi se pare cinism din partea lor sa-si incalce propiile reguli de confidentialitate........ Informatie gratis :))...... Desigur nu am dovezi.... dar stiu cum sta treaba.......... Cauti pe cineva?.... Ii gasesti tot neamul de la maimuta la D-wave One..... De ce?... Pentru ca au pus prea multe date sub "Confidenta"....... Mda... si politica se aplica tuturor cailor de comunicare...... Traim sub radar :))..... Dai "Cauta"-ma pe google sa-mi vezi frecventa :)).......... Eu nu trimit mail, trimit sol, de multe ori sifonar :)).
Experimentat (1.7k puncte)
0 0
ok , vad ca zici ca nu le folosesti decat pt o confirmare la un site care iti cere mail. Atunci spune tu care crezi ca e bun.
...